Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci mnie wkurzają

Polecane posty

Gość gość

1) wkurza mnie jak koleś jest bezrobotny, a pali - nie ma pracy, ale na papierosy, takie drogie go stać, ale np. na bilet by przyjechać do mnie go nie stać i sugeruje bym ja mu to zafundowała- wtf? - koleś 26 lat, po 7 letnim związku 2) albo jak ktoś jest nachalny i np mamy się spotkać na kawie za 3 dni, a on do tego czasu zdąży mi wysłać miliard smsów z durnymi pytaniami typu" a na pewno chcesz się spotkać?", "to gdzie się spotkamy?", "nie rozmyśliłaś się czasem?" - 28 lat - rozwodnik z dzieckiem. 3) kolejny przypadek - zarabia 2000 zł (z czego 500 zł mu potrąca pracodawca za kradzież materiału z zakładu), za to szasta pieniędzmi, żre na mieście, wydaje na drogie ciuchy. Krytykuje mój styl ubierania tekstem " moja kurtka jest warta więcej niż cała twoja garderoba", ale oszczędności nie ma prawie żadnych, mieszka u matki (gdyby nie ona to by ze swoją kurteczką pod mostem wylądował), nie stać go nawet na laptopa. co to w ogóle za podejście do życia? ja natomiast mam trochę oszczędności, chcę sobie za jakiś czas kupić małe mieszkanie i sram na jego drogie ciuchy, które nie są warte nawet połowy swojej ceny. facet 31 lat, po 4 letnim związku nie wiem czy to ja mam nienormalne podejście do życia, czy spotykam samych oszołomów? każdy z nich był w dłuższym związku, więc były kobiety, które ich chciały. nie wiem tylko czy te kobiety były takie "mądre" jak oni, czy to ja mam wygórowane wymagania.

Gość gość
każdy z nich był w dłuższym związku, więc były kobiety, które ich chciały. nie wiem tylko czy te kobiety były takie "mądre" jak oni, czy to ja mam wygórowane wymagania. x po prostu normalny facet nie ma dziś brania

Gość gość
dziś to tacy właśnie są w związkach a normalny facet żyje sam

Gość gość
A kto Cię nie wkurza?? Pochwal się tutaj sobą, wdziękami, wykształceniem, zaradnością, dobrocią...no dawaj, chcemy poczytać...

Gość gość
gość A kto Cię nie wkurza?? Pochwal się tutaj sobą, wdziękami, wykształceniem, zaradnością, dobrocią...no dawaj, chcemy poczytać... x już c****szę sierotko :D

Gość gość
ad1) nie palę, mam pracę, utrzymuję się sama i jeszcze 1go członka rodziny - nie, nie mam dzieci. 2) nie zachowuję się jak nie dojrzała emocjonalnie osoba i nie musi mnie ktoś milion razy zapewniać o czymś, co już raz ustaliliśmy 3) pod tym względem już się opisałam w pierwszym poście.

Gość gość
widać w jakich facetach gustujesz

Gość gość
To z Ciebie dopiero megagwiazda :)

Gość gość
"To z Ciebie dopiero megagwiazda usmiech.gif" x nie uważam się za mega gwiazdę, ale potrafię się gospodarzyć pieniędzmi. nie mam ich wiele, więc nie wydają na coś, co mi nie jest potrzebne lub nie przedstawia dla mnie większej wartości. po co mu kurtka za 400 zł skoro mieszka u mamy w wieku 31 lat? i nie, nie ma oszczędności, mieszkania które wynajmuje - on nie ma nic. po co pali, skoro nie stać go na głupi bilet z wawy do łodzi? no chyba że ktoś tak lubi, ale ja nie zamierzam o kimś takim myśleć poważnie

Gość gość
no chyba że ktoś tak lubi, ale ja nie zamierzam o kimś takim myśleć poważnie Co to kogo obchodzi. przyszłaś na forum się pożalić, dowartościować, znaleźć akceptację...nie masz znajomych, przyjaciół, bliskich by o tym porozmawiać??To taka doskonała też nie jesteś.

Gość gość
nie jestem doskonała. ale wydaje mi się że większość związków tworzą nieudacznicy z desperatkami. baby w tym kraju nie mają ambicji, i jak już chłop nie pije i nie bije to jest super i trzeba się o niego wręcz bić. tak to wygląda z moich obserwacji. poznaję takich frajerów i się zastanawiam, kto z takim byle gównem wytrzymał tyle lat? zatem tak jak mówię - desperatki bez mózgu.

Gość gość
Tak. Autorko zgdazam sie. Oby mial spodnie i mial cos w spodniach. :) Na imprezach rodzinnych zawsze ciotki na mnie psiocza, ze ejstem sama. :) Bo posiadanie chlopa to zaszczyt dla kobiety. :) A ich corki wyszly za alkoholikow. Ale chlop jest! :)

Gość ignalina
do autorki, masz zupelna racje- nie warto czasu tracic na oszolomow. Choc ten rozwodnik to moze tak z niedowierzania ,ze ktos go chce napisal, gdyby to byla jego jedyna ,,wada,, to dalabym mu szanse. Mierz dziewczyno wysoko, poszukaj wartosciowych znajomych, a jak ci bedzie brak seksu poszukaj sobie kogos tylko do tego celu, nie bedziesz taka wyposzczona szukajac kogos odpowiedniego ;)

Gość gość
tak puszczalska będzie szukać kogoś odpowiedniego :P

Gość gość
szkoda czasu na takich dupkow

Gość gość
A koleś z pierwszego posta, autorko, to z programu chłopaki do wzięcia?

Gość gość
a niech sobie bedzie puszczalska :) facetom to wolno wszystko ?????? a kobieta to zaraz puszczalska ?????????

Autorko, widać że takich do siebie przyciągasz, czyli wszelki margines społeczny, do tego widać że ci to nie przeszkadza. Dla mnie laska co pali papierosy, była by przegrana. Skoro ty jesteś w stanie tolerować to, że facet pali i chce abyś mu fundowała dojazdy, to znaczy że wyglądasz na pustą lalę, może na desperatkę. 90% facetów nie dało by kobiecie w knajpie zapłacić, widać że przyciągasz wszelką patologię, albo odrzucasz tych normalnych z powodu wyglądu.

Gość sama takich przyciągasz
ja nie znam żadnego typa w stylu tych, których opisałaś.

Gość gość
nie wybieram takich facetów, bo z nimi nie jestem. dla mnie to są swego rodzaju porażki, bo nie chcę być sama ale jak widzę ich głupotę, to mi się już k***a wszystkiego odechciewa i z nimi być i szukać nowego.

Gość gość
"albo odrzucasz tych normalnych z powodu wyglądu." x :D :D :D

Gość gość
ale skoro cię wkurzają to po kiego się z nimi spotykasz? ludzi na świecie pełno więc poszukaj takich facetów którzy cię nie będą wkurzać.

Gość gość
mówię k***a że się z nimi właśnie nie wiążę, ale co którego spotkam to każdy beznadziejny.

Gość gość
"kto z takim byle gównem wytrzymał tyle lat?" x trochę, trzeba przyznać, jesteś wulgarna i prostacka. to ci nie przeszkadza?

Gość gość
hahaha, rozbawiłaś mnie tym co napisałaś w pierwszym poscie, ale taka prawda jest mnóstwo takich nieudaczników których opisałaś. Nie trzeba zarabiać dużo ale jak ktoś do tego jeszcze nie potrafi tymi pieniędzmi zarządzać,to już jest porażka. Pewnie jeszcze sie zapożycza u mamusi, bo jak mu zostaje 1500 zł to kokosy to nie są a kurteczke ma wartą wiecej niż cała twoja garderoba hahaha , Pomijam to ze coraz więcej facetów po 25 r.ż. ma zakola

Gość gość
ale ona celowo szuka facetów, którzy będą ją wkurzać i będzie mówić, że każdy jest taki sam to typowe u nienormalnych współczesnych kobiet