Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

czy on chce wyłudzić ode mnie odszkodowanie moja HISTORIA

Polecane posty

Gość gość

gość doszło do całej sprawy latem, szłam z babcią na jej osiedlu, typ zaparkował samochód tuż pod jedną klatką i zastawił dokładnie cały chodnik, ja przeszłam bokiem , po trawie i takim wzniesieniu, ale babcia ma 89 lat i cięzko jej skakać jak młodej kozie i próbowała się przecisnąć obok auta, trzymała się go i nieszczęśliwie mocno zarysowała torebką, on się wkurzył, zrobił jej awanture, ona,że palant tak postawił samochód ,że nie da się przejść, kłocicli sie i w koncu babcia pacnela go w twarz, on ją popchnął w ramie, a babcia do mnie "bij sie!" chciałam go odepchnac i wziac babcie żeby poszla juz do domu, ale wywiązała się bójka, szarpał mnie i wtedy lekko dotknełam kolanem jego przyrodzenia, on upadł na ziemie, przy okazji mial wstrzasnienie mozgu, ale po 3 miesiacach pozwał mnie za ...uwaga ;okalecznie w postac***ozbawiena plodnosci... !!! a moim zdaniem on juz wczesniej byl bezplodny,ma ponad 30 lat jak nie 40 i zero dzieci, kolejne kobiety rzucały go po 2-3 latach, probuje sie na mnie wzbogacic? jak udowodnic ,że wczesniej był bezpłodny?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować