Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pati112

Czy to ciąża

Polecane posty

Gość Pati112

Witam, 25 grudnia zaczął mi się okres, tydzien wcześniej uprawiałam seks z chłopakiem, wytrysk był poza.. Okres przyszedł 25 grudnia jak napisałam, trwał 5 dni był normalny czerwony.. Od wczoraj czyli od 10 dnia cyklu mam owulację? Wydaje mi się za szybko, czy mogę być w ciąży? Bardzo sie denerwuje, mam zapalenie pęcherza, z którego już sie wyleczyłam i zdarzają się wymioty, podejrzewam że grypa, bo Ojciec miał to dzien przede mną.. Sluz owulacyjny który niby mam - jest przeźroczysty, ciągnący i klejący Proszę o pomoc!

Gość gość
nie jesteś w ciąży

Gość gość
to nie ciąza tylko schizofrenia idz do psychiatry

Gość gość
dziewczyny miała stosunek przerywany jeden raz i 2 razy petting. Pół roku mam założona spiralę miedziana wczoraj powinnam dostać okres a tu nic nie ma nawet objawów ze ma nadejść dzis rano zrobiłam test negatywny. Nie wiem co myślec..myślicie ze mam sie co stresowac ciąża. Jak włożyłem tampon to na jego końcu jest żywa krew ale nic nie leci i cały czas czuje sucho zero sluzu Nie wiem co myślec jestem 3 dni pi terminie.

Gość gość
Zrobiłam test 12 dni po zapłodnieniu i dzisiaj 17 dzien po zapłodnieniu, chyba powinien być prawidłowy już.. po takim czasie powinno pokazać prawdę..

Gość Pati112
Zapomniałam że oba negatywne

Gość gość
A u mnie 4 dni po planowanym terminie miesiączki negatywny. Miesiączki brak :( no i mam spiralę ale jeszcze tak nigdy nie miałam to moj 37 dzien cyklu

Gość gość
Patti Ty to sie niczym nie martw nie jesteś w ciąży. Spokojnie :) Ja współzyje od 16 lat i uwierz mi Twoja sytuacja jest bez stresowa

Gość Pati112
To czym wywołane są te wymioty, ciągłe bóle w kościach, bóle mięśni, zmęczenie, senność, mdłości, skurcze brzucha ?;( Jak mówie miałam w sylwestra zapalenie pęcherza, teraz dopadł mnie żołdek co zjem to po 1-2-3h od razu toaleta :(

Gość Pati112
I czy antybiotyk c*pronex, może pomylić test? Dwa Testy miałam jedną kreske.. na "c" Test ciazowy płytkowy.

Gość gość
Masz grypę żółtodkowa Rota wirusa. Takich objawów po 17 dniach byś nie miała..żwirem co mowię bo byłam w ciąży a ten antybiotyk nie zafalszuje wyniku. Nie jesteś w ciąży !!

Gość Pati112
Uspokoiłaś mnie dziękuje Ci bardzo!

Gość gość
A co ze mną? I moja spirala?

Gość gość
Gość od spirali. Zrób test. Nie wiem jaką masz spiralę ale test zrób.

Gość gość
Robiłam dzis rano negatywny... Mam spiralę miedziana cooper 380 ag. Objawy miałam jak na okres no a teraz sucho...stosunek przerywany był. Maź twierdzi ze nie ma obcji moze faktycznie bo skończył oralnie. Ale sie martwie

Gość julita889
Pamiętajcie, że stosunek przerywany nie jest skuteczną formą antykoncepcji, w preejakulacie również są żywe plemniki!