Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfsdfdsfdf

Nie wiem którego wybrać

Polecane posty

Gość dfsdfdsfdf

Miesiąc z temu rozstaliśmy się z facetem, którego kocham, z mojej winy (nie chodziło o osoby trzecie). Miałam ogromną nadzieję na powrót, postanowiłam jednak żyć dalej swoim życiem - zgodziłam się na spotkanie z facetem, który już jakiś czas temu się o mnie starał. Ku własnemu zaskoczeniu coś zaiskrzyło. Pojawiła się jednak szansa na zejście z moim byłym... i sama nie wiem co robić. Boję się, że zostanę na lodzie. Przykro mi, że być może skrzywdzę tego nowego. Poza tym nie znam go tak dobrze jak mojego eks. Nie sądziłam, że w obliczu możliwości zejścia się, o której tak dużo myślałam, będę mieć jakieś wątpliwości... nie wiem czy to dobry znak...

Gość gość
Badz sama. :) Musisz byc z kims? :)

jak masz watpliwosci , to nie rob nic .Nie spotykaj sie z zadnym przez jakis czas , az watpliwosci mina.Przeciez chyba mozesz pobyc jakis czas sama? Czy trzeba jednego faceta natychmiast zastepowac drugim?

Gość dfsdfdsfdf
Nie chodzi o to, ale o fakt, że każdego dnia myślałam (i myślę) o moim byłym, a teraz możemy być razem.

Gość gość
blekitna czern, ale jej te serce dyktuje chyba co chwila inaczej;p

Gość dfsdfdsfdf
Nie - BARDZO zależy mi na byłym, ale mam jakieś wątpliwości - nie wiem dokładnie dlaczego - stąd moje "rozterki"... cały czas za nim tęsknię...

ja nie rozumiem kobiet -jeszcze po jednym nie zaschly lzy , a juz nastepnemu robia furtke do serca .Po kiego diabla ? Stad takie kwiatki .Teraz zawrocilas dooope komus, a w glowie balagan totalny. Usiadz w kacie na dooopie jakis czas, ochlon, pomysl i dobiero zabierz sie za zycie uczuciowe na nowo . Po co fundowac sobie taki kisz -misz?

Gość gość
ja bym wybrala tego co ma dluzszego i twardzego

Gość gość
Ile bylaś z tym pierwszym? Dlaczego się rozstaliście?

Gość gość
tego drugiego jak poznalam to sie przekonalam ze na dobrego trafilam bo zaraz od niego dostalam to co praglam

Gość dfsdfdsfdf
Z pierwszym spotykałam się pół roku, a znałam dłużej. Rozstaliśmy się, bo skrywałam uczucia, byłam zimna, bywałam niedobra - teraz zrozumiałam swoje błędy

Gość gość
ten pierwszy ma mniejszego i mysli tylko osobie zeby jemu bylo dobrze