Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

metalówaa1994

Zmuście mnie żebym zaczeła sie uczyć

Polecane posty

zamiast sie uczyć gram w gry, szukam zespołów metalowych w internecie, czytam jakies pierdoły... nie zdam sesji jak będzie tak dalej :(

Gość gość
zapomnialas dodac, ze twoj nick stary to noxelia :) ucz sie przynajmniej jezykow, bo inne przedmioty i tak sie na nic zdadza

Gość gość
po co mamy cie zmuszać, to twoja sprawa czy się uczysz czy nie, tak samo jak twoją sprawą będzie to,czy będziesz miała później za co żyć.

Gość gość
Przeczytaj "Pinokia"- tam są dzieciaki ,które nie chciały się uczyć-uciekły do krainy zabawy-i tam po pewnym czasie zmieniały się w osiołków-i potem musiały ciężko pracować. Chcesz zostać takim osiołkiem???

Gość gość
Nieucz sie w smietnikacz jest tyle puszek po piwie ze na chleb zarobisz a nawet cos do papusiania znajdziesz:-) a nawet muzyki metalowej posuchasz jak besziesz otwierac lub zamykac smietas:-)

akurat noxelią nie jestem, aczkolwiek pisałam kiedyś na tym forum(jakoś od 2009). 100 zł nagrody dla tego kto zadnie pod jakim :P

Gość gość
noxi jak mohłas ślimtac się z tym oblechem,nie mogę pojąc że tak obrzydliwy typ wciskał ci smierdzacy jęzor do gęby

Gość kkkkkkkkillllllll
zapomniałaś dodać że w przerwach między szukaniem zespołów , a graniem jesz i masturbujesz się ;p

dlaczego uważasz że jestem noxelią? :D serio pytam. Czy tylko fakt że słucham metalu cie skłonił do takich dziwnych wniosków? Myślisz że noxelia jest jedyną fanką metalu w Polsce? :D bo nie ogarniam.

Gość gość
jeśli nie chcesz się uczyć sama dla siebie, to przecież nikt cie nie zmusi. To ty musisz "chcieć" przecież. A jeśli nie, to przeciez ktoś musi sprzątać, do tego nauka niekoniecznie potrzebna. Chociaż byc dobrą sprzątaczką to też trzeba umieć coś

Gość gość
wiedziałem ze to nie noxi,tak tylko napisałem,po tobie czuć że jestes niedojrzałą rozchwiana emocjonalnie gówniarą która utkwiła w marażmie zwanym kafeterją