Gość gość Napisano Styczeń 5, 2014 Przewidywany czas tej "diety" to 2 tygodnie. Proszę nie pisać, że będę mieć efekt jojo, bo bardzo dobrze o tym wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 5, 2014 otreby na sucho? czy gotowane na wodzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 5, 2014 A nic organizm będzie wyciskał co się da z otrębów, tłuszcz będzie trzymał na zapas, skoro ciężkie czasy nastały. Pewnie się odwodnisz na tej diecie, więc te 3 kg wody zejdzie z ciebie. Co szybko zauważysz w złym samopoczuciu, wysuszonej skórze i zmarszczkach. Powodzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 5, 2014 schudniesz 5 kg, a przytyjesz 15 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 5, 2014 OJEJ , JA BYM NIE ROBILA TAKIEJ DIETY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wredna Magda 0 Napisano Styczeń 5, 2014 Nie mam pojęcia, ale współczuję Twojej wątrobie:D Efekty będą bardzo piękne;) Po pierwszym dniu jedzenia płatków będziesz rzygać na ich widok, więc zostanie Ci sama kawa... Przewidywany czas zakończenia diety? Jutro, jeśli zaczęłaś dziś rano:D Efekty? Rozczarowanie, że jednak nie ma drogi na skróty:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 5, 2014 jaka diete polecacie na zmniejszenie opony? no i plus cwiczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość młódkaaaa Napisano Styczeń 5, 2014 ja po tygodniu kopenhaskiej mam już 3 kg mniej :-) polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 5, 2014 jest taka dieta owsiankowa , moze bedzie lepsza od samych otrab Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach