Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aFemm_e

Ile trzeba czekać na wygaśnięcie uczuć

Polecane posty

Gość krotko i tylko tyle
Ja po zerwaniu tez sie spotykalam, wybieralam niby tych inteligentnych- tragedia. Dobre to bylo na ten monent co sie szykowalam do wyjscia, a potem chcialam jak najszybciej do domu. Zakochiwali sie odrazu, ja natomiast urywalam kontakt. A Femme opisz spotkania i tego co poznalas na czacie, co sie dobrze zapowiadalo. Tomek chyba Jej nie radzisz zeby Ja przelecial?

Gość aFemm_e
Dobra, oto moje hity ostatnich tygodni. 1. Zaczęło się od rozmowy. Co mogłam stwierdzić, że jest wyjątkowo inteligentny, miał wiedzę z różnych dziedzin, wydawał się strasznie zdyscyplinowany. Gadało nam się świetnie. Raz dżentelmen, a raz luzak, z ogromnym dystansem. I podokuczał i powiedział coś czułego. Doszło do wymiany zdjęć... Cóż... Do mnie nie przemawiał wizerunek wcale... Ale fajny gość, dawno z nikim tak fajnie mi się nie gadało, poszłam na spotkanie. Dzwonek do drzwi, otwieram i... Padam trupem. Stał facet żywcem wyrwany z okładki magazynu o modzie. :P Wysoki, postawny, w pięknie skrojonym płaszczu, czarne włosy, oczy... A ja nawet się nie stroiłam, nie starałam, czego od razu pożałowałam. Niezwykle pociągający. I uśmiech i każdy jego gest, nawet głupie podwijanie rękawów koszuli było porażające Wyszliśmy, śmialiśmy się... Podziękował, odwiózł, zadzwonił z prośbą o kolejne spotkanie. I najbardziej podobało mi się to, że jest wolny od kompleksów, ale żaden narcyz. Nie chciał tylko powiedzieć kim jest. Raz przed wyjściem wpadliśmy do jego pięknego i wymuskanego mieszkania. Usiadłam przy barku, patrzę: stoi pieczątka, łapię, kukam: lekarz............... Jeszcze pomyślałam: gdzie jest haczyk? Że on jest sam.... Działał jak magnes, na pewno nie tylko na mnie. I sprawa się rozwiązała: %%%%% Ale już taki etap, że setka wódki szła na śniadanie. Pijany się raczej nie zataczał, ale jak ktoś zaczyna paroma łykami od rana, to chyba ma problem? Facet w sumie ideał... Ale zakończyłam znajomość, zanim by mi się w głowie pomieszało. *** *** Pan nr 2 Strażak......... Gość chyba trafiał na kobiety z dziwnymi upodobaniami łóżkowymi i koniecznie musiał mi o tym opowiedzieć. Masakra... M.A.S.A.K.R.A W ogóle temat seksu sobie sam nakładał, a potem zachowywał jak paranoik. *** *** Pan nr 3 Wielki doradca z bożej łaski. Strasznie dziwny człowiek, mówił chaotycznie, wręcz zalewał mnie potokiem informacji od rzeczy. I wciąż mi wmawiał, że jest mi potrzebny, abym czuła się lepiej. *** *** Pan nr 4 Jakieś służby, coś, nie mam pojęcia. Strasznie przystojny, bardzo męski, ale... Tak wrażliwy, że można się porzygać od tej troski i słodkośc****oważnie... Aż się kobieta zmęczy jego oddechem na plecach. *** *** Z reguły jest tak,że ja mam dość po godzinie. Z wyjątkiem doktorka. ;) bo wciąż mi było mało i nadal w głowie siedzi, ale nie mam siły wyciągać ludzi z nałogów. * Najgorsze jest to, że potem ciężko się ich pozbyć (w odróżnieniu od 1). Nie rozumieją. Są urażeni.

Gość gość
Ja od rozstania cierpie 3 rok bez żadnego faceta, dotyku i przytulenia, odszedł i się długo nie odzywał niedawno napisał ze tęskni i myśli o mnie i że ma dziecko szybko od naszego rozstania. Więc ja na wygasnięcie uczucia ciągle czekam, a jemu dużo to czasu jak widac nie zajęło.

Gość gość
ja po 2 miesiącach byłem w nowym związku a po poł roku zostalem ojcem jesteśmy razem ale ja bardziej ze względu na dziecko a nie nową partnerkę . często myśłe o eks

Gość gość
jest tu jeszcze ktoś? jestem kolejną ofiarą miłości... 6 wspolnych lat, zareczyny, wspolne mieszkanie przez 2 lata, plany na przyszlosc. Były kłotnie, zazdrosci , ale uczucie bylo silniejsze niz rozum.. co roku w wakacje wyjezdzal za granice na miesiac lub dwa, zawsze dzwonil tesknil wracal i traktowal tak jakbym tylko ja na swiecie istniala. Od jakiegos czasu wszystko sie zmienilo, tzn od momentu kiedy najlepszy kolega rozstal sie z dziewczyna. przestalo mu zalezec, nie calowal, nie tulil. Pytalam co sie dzieje, mowilam ze czuje ze z jego strony to tylko przyzwyczajenie, zaprzeczal. miesiac przed jego wyjazdem zblizylismy sie do siebie, chcial czegos wiecej, ale stwierdzilismy ze poczekamy ze grunt ze w tej chwili mamy siebie i ze przy sobie mozemy spokojnie spac - to byly jego slowa. Wrocil z zagranicy i zerwal.. tak po prostu przestal kochac jak to powiedzial.. to mozliwe? ;(((((

Gość gość
Ze swoim chłopakiem jestem już 2,5 roku i to jest dla mnie pierwszy powazny związek. Aczkolwiek były w nim wzloty i upadki. Po 1,5 roku mnie zostawił wiele nie wyjaśniając, powiedział tylko że potrzeba mu czasu. To co wtedy czułam było przerażające, nie zyczę nikomu czegoś takiego. Musiałam jakoś zadziałać. Zamówiłam rytuał z http://urok-milosny.pl ponieważ widziałam że strona ma wiele dobrych opinii. I rzeczywiście zdecydował że jestem dla niego najważniejsza i nie wyobraża sobie beze mnie życia. Ja bez niego też. Planujemy ślub i dzieci i myślę ze już wszystko miedzy nami będzie super.