Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Połknęłam kawałek wykałaczki

Polecane posty

Gość gość

czy muszę jechać z tym do szpitala czy soki to strawią ?

strawią albo sperforują- jedz do szpitala

Gość gość
up

Gość gość
lepiej jedz i zapytaj w szpitalu albo obserwuj siebie. Moja mama pracuje na oddziale dla trochę stukniętych. Jednej pacjentce rodzina przyniosła swojską kiełbasę i ona jak jadła to musiała połknąc ten patyczek. Nikt tego nie widział, potem zaczeła uskarzać się na bóle brzucha. okazało się że to się gdzieś jej tam wbiło i miała zapalenie jelit czy coś. Musieli jej przeprowadzić operację. Może tylko ona miała takiego pecha a u ciebie się strawi. Lepiej zawsze uważać.

Gość gość
Po obserwuję mam nadzieję że skończy się to strawieniem :/

Gość gość
To sie nazywa pech

Gość gość
eee nie przesadzaj, drewno to sie strwi, ja zjadłam ostatno kawał folii aluminioweji nic mi nie było....

Gość gość
ja ostatnio polknęlam kolczyk ze stali chirurgicznej i żyje, a znajoma klocka lego z plastiku i też jest ok, więc nie ma co się martwic :D

Gość gość
mój pies kiedyś połknął patyczek od lizaka jak on cierpiał, nie dał się dotknąć, nie wiedzieliśmy co jest więc wizyta u weterynarz, nie prześwietlił, przepisał antybiotyk pies dalej niedotykalski a nawet agresywny po kilku dniach wydalił cały patyk :)

Gość gość
mój pies ostatnio wydalił cały plastik od pasztetowej. A znajomej pies mial zatwardzenie i źle sie czul - lekarz wyciagnał mu z tylka majtki znajomej w stanie nienaruszonym..

Gość NATI12345
mój brat właśnie połknął całą wykałaczkę i pojechał do szpitala bo zaczeło go kłuć w gardle

Gość gość
wykałaczka jest z celulozy i nie ulega procesom trawienia! Nie wyjdzie także na zdjęciach rentgenowskich. Lepiej skonsultuj się z lekarzem bo jak wbije się gdzieś w jelito to będzie problem

Gość gość
To ja autorka NATI12345 I co z Twoim bratem ? Ja nie byłam u żadnego lekarza nie odczuwałam żadnych dolegliwości i żyje :)