Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DopadloToImnie232323

jak zorganizowac WESELE o czym mamy pamietac poradzcie prosze

Polecane posty

Hej, jak w temacie. Zaczynamy z narzeczonym się orientować powoli, jak ma wyglądać wesele. I teraz tak, o czym pamiętać? Narazie nie mamy nic. Salę zostawiam na później bo chcemy wziąć ślub tak za 1,5 roku. Trzeba więc zrobić objazdówkę po salach i coś wybrać. Bardziej chodzi mi teraz o takie pierdoły. O czym pamiętać? chcemy wiedzieć ile trzeba kasy odkładać , proszę więc wszystkich po i przed ślubem o rady. pozdrawiam! :) PS. Sorki za brak polskich znaków w temacie :)

Gość gość
wódka ile osób

około 130

hej jest tu ktoś?

upup

Gość gość
Hmmm jak dla mnie o winie, bo wódki nie piję. I byłam na weselu gdzie nie podano żadnego innego alkoholu. 90% kobiet była trzeźwa, a 10% nawalone pijąc z facetami wódę z kielona. Literatki były za małe by zrobić w nich drinka zatem o suchym pysku całe wesele :) Najlepiej kupić wino i postawić po butelce co 6-8 osób na stole.

Gość gość
Pamietaj o zadatkach jakie zycza sobie wlasciciele sal, salony sukien slubnych czy orkiestra. Pewnie nie zawsze i nie wszyscy ale dobrze jest odkladac jak najwiecej mozecie i wplacac, zeby koszta sie rozlozyly w czasie. Bralam slub pol roku temu i wszystko organizowalismy sami z jukej ;-)