Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KRWAWIENIE

Polecane posty

Gość gość

pisalam jakis czas temu na temat mojego plamienia, jestem w 10 tc dzis zaczelam krwawic. w krwi znalazl sie duzy skrzep .. to juz poronienie prawda ? w szpitalu mowia aby czekac ... mieszkam w UK..

Gość gość
jutro mialam miec pierwsze usg.....

Gość gość
Na twoim miejscu bym na to liczyla skrzepy i plamienia w ciazy nie sa dobre raczej stracisz dziecko.. ja poronilam w 14 tc tez plamienia i dziecko ze mnie poprostu wyplynelo

Gość gość
jestem zalamana moje dziecko umiera a ja nic nie moge zrobic...to chyba najgorsza rzecz w zyciu jaka mnie kiedykolwiek spotkala... to jest moja pierwsza ciaza. :(:(:(

Gość gość
wspolczuje mi tez bylo ciezko tym bardziej ze je widzialam martwe ale tak widocznie mialo byc teraz jestem mama 2 maluchow corka i synek i jestem szczesliwa ty tez sie pozbierasz zobaczysz kobiety sa silne

Gość gość
spokojnie.krwawiłam i co miesiąc w szpitalu.dzidzia ma już 2 lata :) 3xluteina lub duphaston +3x1nospa + 3xwit B6 z mg + leżenie odłogiem

Gość gość
ze wzgledu ze mieszkam w UK musialam zalatwic sobie wlasnie te tabletki, dzisiaj bede je juz miala, myslicie ze to ma sens zebym je wziela? brzuch mnie nie boli, mocno krwawilam z rana ale teraz znowu ustapilo.. leci tylko troszke. jest jeszcze jakas nadzieja skoro brzuch mnie nie boli ? jutro na 12 mam usg i bede pewna co sie dzieje ale czy juz dzis mam wziac te tebl?

Gość gość
jesli masz tabletki to bierz, bo nie zaszkdza, male szanse, ale zawsze sa!!!!!!!!

Gość gość
wziąć, na pewno nie zaszkodzą, trzymam kciuki

Gość gość
Ja też mocno krwawilam, leciało mi po nogach, były skrzepy. Teraz mam 7 miesięcznego synka.

Gość gość
sprawdzilam temperature 37.1 nie wiem tez dlaczego ale strasznie trzesa mi sie nogi, staram sie nie denerwowac i jestem spokojna mimo to sie trzese. krew mi z samej siebie leci tylko troszeczke najgorzej gdy oddaje mocz wtedy jest krwi sporo. tak bardzo bym chciala aby okazalo sie ze wszystko w porzadku jutro, myslalam ze ciaza to jeden z piekniejszych okresow zycia kobiety w moim przypadku okazuje sie ze to sam stres i zmartwienia tak bardzo pragne aby ten okres juz minal, zebym trzymala na rekach moje malenstwo.

Gość gość
Trzymam kciuki, żeby było dobrze. Ja też to przeżyłam w 12 tyg, ale u mnie byl totalny szok, dowiedziałam się na usg. Nie było żadnych plamien. Trzymaj się. Lez

Gość gość
wez tabletki , tylkowcale sie im nie przyznawaj, to ze krwawisz nic nie znaczy czasem krwawienie jest tez w ciazy a 10 tyg to dosc duza ciaza i ten skrzep to na pewno nie zarodek bo jak poronisz to bedziesz wiedziala, ja poronilam w 9 tyg to juz strasznie mnie bolalo, moze poprostu masz krwiaka i on sie usuwa ale w takiej sytuacji musisz brac leki na podtrzymanie duphaston i luteine

Gość gość
wez tabletki , tylkowcale sie im nie przyznawaj, to ze krwawisz nic nie znaczy czasem krwawienie jest tez w ciazy a 10 tyg to dosc duza ciaza i ten skrzep to na pewno nie zarodek bo jak poronisz to bedziesz wiedziala, ja poronilam w 9 tyg to juz strasznie mnie bolalo, moze poprostu masz krwiaka i on sie usuwa ale w takiej sytuacji musisz brac leki na podtrzymanie duphaston i luteine

Gość gość
Właśnie dostałam i przyjęłam leki w dalszym ciągu mało ze mnie leci ból też się nie pojawił, rano byłam pewna ze zaczynam ronic ale nic się nie dzieje... Może jest jeszcze nadzieja jutro się dowiem..

Gość gość
jeżeli masz objawy ciążowe, a brzuch cie nie boli to nadal jestes w ciązy a przyczny krwawienia mogą być różne, tak jak c****sałąm wcześniej ja poroniłam w 9 tyg i to było bolesne poprostu wiedziałąm ze ronie bez bóli na tym etapie nie da rady bo ciąża już jest większa, puki co dużo leż i przyjmuj lekarstw w większej dawce, poczytaj na ten temat w internecie ja podczas plamienia w ciąży brałam luteine dopochwową 3x2 lub jak masz duphaston to 3x1, jak będziesz mieć usg to się wyjaśni jezeli zarodek obumarł to przerwiesz leczenie i samo poleci, zresztą na tym etapie mogą ci zaproponować czyszczenie

Gość gość
jeżeli masz objawy ciążowe, a brzuch cie nie boli to nadal jestes w ciązy a przyczny krwawienia mogą być różne, tak jak c****sałąm wcześniej ja poroniłam w 9 tyg i to było bolesne poprostu wiedziałąm ze ronie bez bóli na tym etapie nie da rady bo ciąża już jest większa, puki co dużo leż i przyjmuj lekarstw w większej dawce, poczytaj na ten temat w internecie ja podczas plamienia w ciąży brałam luteine dopochwową 3x2 lub jak masz duphaston to 3x1, jak będziesz mieć usg to się wyjaśni jezeli zarodek obumarł to przerwiesz leczenie i samo poleci, zresztą na tym etapie mogą ci zaproponować czyszczenie

Gość gość
Witam, wrocilam z usg, moje malenstwo nie zyje, 8 tydzien i brak bicia serduszka. na dniach bede miala zabieg. Nadzieja umiera ostatnia.