Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY JESTEM W CIAZY

Polecane posty

Gość gość

dziewczyny miała stosunek przerywany jeden raz i 2 razy petting. Pół roku mam założona spiralę miedziana wczoraj powinnam dostać okres a tu nic nie ma nawet objawów ze ma nadejść dzis rano zrobiłam test negatywny. Nie wiem co myślec... jest sucho zero sluzu...2 dnir twemu mialam plamienie na brazowo i- dzis rano jak wlozylam tampon tez na jego koncu byla zywa krwe Nie wiem co myślec jestem 3 dni pi terminie.

Gość lalka63
W ciazy tez mialam w dniu @ brazowe plamienia ....

Gość gość
a test kiedy zrobilas?

Gość gość
dzis rano - negatywny, 2 dni po tym plamieniu. dzis rano wlozylam sobie tampona i na koncu byla zywa krew...nie mam zadnego sluzu jak przed okresem - ale miesiaczki tez brak. byl stosunek przerywany, maz skonczyl na zewnatrz

Gość gość
Dzis zrobiłam test - negatywny. To moj 38 dzien cyklu. Masakra...i cały czas tam w środku żywo czerwona krew. Czy stosunek przerywany plus spirala to za małe zabezpieczenie?

Gość gość
zrob test z krwi

Gość Paulinaaa777
Hej dziewczyny :) Jestem w 22dc, cykle mam zazwyczaj 30 dniowe, od końca owulacji zauważyłam u siebie biały gęsty, mleczny śluz, na początku myślałam, że mam zapalenie, ale nic mnie nie swędziało ani nie bolało. Od kilku dni mam znacznie powiększone piersi i odczuwam bóle jajników, czasem jak na okres, ale po chwili ból znika. Dokucza mi również kręgosłup w odcinku lędźwiowym, ale tak jak wyżej pisałam, są to bóle krótkotrwałe. Nie ukrywam, że od kilku miesięcy staramy się o maleństwo. Zauważyłam również, że moja pochwa jest znacznie wrażliwsza, może nawet opuchnięta? Nie wiem jak to nazwać :) Temperatura od owulacji w pochwie to 37,5 :) Czekam do 14 lutego na okres. Pozdrawiam Was starające się!

Gość Paulinaaa777
Przepraszam 14 stycznia powienien przyjść :D

Gość gość
Jutro pójdę na bete... Dzis byłam u giń na usg spirala leży prawidłowo, endometrium 5mm, Jajniki małe z kilkoma pecherzykami. Lekarka powiedziała ze z takim obrazem usg ciąże można wykluczyć... Dostałam luteina. Ale nadal sie boje... Czy beta 14 dni po ostatnim stosunku bedzie wiarygodna?

Gość civia
Myślę że na twoje obawy żadna antykoncepcja nie pomoże, spirala, przerywaniec. Myślę że powinnaś sobie siąść i się zastanowić czy ciąża byłaby aż tak wielką tragedią jak ci się wydaje. Takie coś pomaga czasami nie wpaść w ciążowy obłęd. Taki obłęd i strach w końcu doprowadzić może że zaczniesz bać się seksu a to wiadomo nie wróży udanego związku.

Gość gość
Wlasnie moja ciotka mnie załamała ze jej koleżanka miała 6 spirali i z 6 razy była w ciąży :( Masakra

Gość gość
tak beta bendzie wiarygodna

Gość gość
dziewczyny czy beta hcg 14 dni po stosunku jest wiarygodna?

Gość gość
tak ,jaki wynik ?

Gość gość
poniżej 0,0001. Czy mogę być spokojna - wynik jest wiarygodny?

"dzis rano wlozylam sobie tampona i na koncu byla zywa krew...nie mam zadnego sluzu jak przed okresem - ale miesiaczki tez brak." Żywa krew? A to nie jest przypadkiem ta miesiączka na którą tak czekasz?

Gość gość
No wlasnie nie.. Ta krew była tylko na końcówce tampona a potem nic nie leciało susza totalna. Z reszta plamilam rano od 20.12. Dzis beta ujemna. Czy moge byc juz spokojna? Co. Myślicie

Gość gość1234
Mam pytanie, może głupie ale chce poznać Wasze zdanie, otóz kochałam sie z moim facetem w czasie dni płodnych. Jak zwykle stosunek przerywany, skończył na moim brzuchu a po chwili wszedł we mnie jeszcze raz, jakie jest ryzyko zajścia w ciąże?

Gość gość
duze

Gość gość1234
Tak myślałam. Na test za wcześnie jeszcze niestety. W sumie nie boje się tego, jeszcze nie planowaliśmy dziecka ale na dobrą sprawę to jest dobry moment

Gość gość
wcale nie jest duże. jeżeli przy "normalnym stosunku" (nieprzerywanym), prawdopodobieństwo zajścia w ciąże w trakcie dni płodnych wynosi 30%, to w Twoim wypadku jest to może jakieś 10%. Czyli prawdopodobieństwo jest, ale czy duże, to już sobie sama odpowiedz.