Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wiązać się z tą dziewczyną

Polecane posty

Gość gość

Super nam się gada, jest ładna, miła, dobra, ale od dwóch lat jest bezrobotna, nigdy nie pracowała, jest po pedagogice. Spotkania ja sponsorowałem. Nie wiem czy to ciągnąć.

Gość Na scynście
znalazła frajera

Gość gość
Nie, nie ciągnąć.

Gość gość
a szuka pracy? Niekonieczne w zawodzie robi cos w tym kierunku zeby jakąkolwiek prace znalezc? Moze tak od arzu nie skreslaj z takiego powodu. Jeżeli jest całkowicie niezaradna zyciowo to ja troch trezba tzrepnąc i obudzic,

Gość gość
Opinia obcych ludzi - bezcenna :D

Gość gość
Gupi jesteś czy jaki ze na forum o to pytasz? Jak ci sie podoba i jest miła to ja brak pracy w tym kraju skreśla ???

Gość gość
Nie wiesz, że opinia ludzi, w tym obcych jest najwazniejsza? Się dziwię, że laska w ogóle się z toba zadaje, wyczuła jelenia na sponsoring.

Gość gość
mój chłopak związał się ze mną gdy byłam w identycznej sytuacji jak ta dziewczyna - i po 2ch tygodniach bycia razem znalazłam niezłą pracę z niezłą płacą. dobrze, że nie miał takich rozkminek jak Ty :D

Gość Nji8

To może pomòz jej znaleźć tą prace

Gość Adam

ale masz problmy albo jestes zaradnym facetem i potrafisz ogarnac was finansowo albo sobie daruj zwiazki jesli czujesz ze ta sytuacja finansowa jesli potrwa dluzej ci nie pasuje. Ewentualnie przespij sie z nia kilka razy i daj sobie spokoj. Ale powiem ci szczerze jesli dziewczyna jest ladna to chocby byla glupia jak but i dwie lewe rece miala do pracy t na pewno znajdzie sobie faceta jesli ma choc troche oleju w glowie bo sporo facetow zarabia po 4-10 tys. Choc szczerze ci powiem ze  nawet takie bezrobotne ksiezniczki to szukaja przystojnego ksiecia 😄