Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adooolllcciiin kka

ile kosztuje wynajem limuzyny na PANIEŃSKI WIECZÓR

Polecane posty

Gość adooolllcciiin kka

szukam informacji w neciee i oczywiście nie są podawane ceny :O a ja chciała bym wiedziec orientacyjnie. Na jesień tego roku moja przyjaciółka bierze ślub, marzy jej się wieczór panieński, objazd limuzyną po klubach itp. Jestem świadkową więc to ja będę organizowac ten wieczorek, ale kompletnie nie wiem ile to będzie wszystko kosztowac. Ile właściwie kosztuje taki wynajem na całą noc?????

Gość gość
ale to trzeba miec w glowce nas\rane.... limuzyny, wieczory panienskie, kawalerskie, prostytutki, kluby gogo... a za 5 lat rozwod he he

Gość gość
ja korzystałam z firmy dyniewicz i byłam bardzo zadowolona, tz. panna młoda i koleżanki:) Wszystko zgodnie z umową, na czas, bez żadnyhc kłopotów!

Gość gość
zależy od firmy, ja korzystałam z dyniewicza w warszawie, super firma, limuzyna klasyczna i było w niej wszystko, co potrzeba, tyle, że były nas 4 więc skromnie :)

Gość gość
o dzieki za polecenie dyniewicz transport:) Fajna firma, dobre ceny, dobre samochody, wszystko bezproblemowo, limuzynka czekała na nas 10 minut wcześniej i trip po Warszawie zaliczony! Polecam:) Miły kierowca:)