Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na ile lat wyglądam ZDJĘCIE

Polecane posty

Gość gość
mój facet ma 28 lat a zmarszczki już dość głebokie: koło oczu, na czole, więc to zalezy od genów.

Gość gość
25-26 :-) tylko te okropne dlonie na ramieniu :-( jakaś masakra! to reka twojego ojca czy chłopaka?

Gość gość
oleju rycynowego sie boje bo wiekszosc mnie zapycha:( wody utlenionej i wiesz czego nie mam odwagi... ps. przypominasz mi jedna natalie z wrocka:D

Gość spaślak_
to przez ciebie przemawia jad i złośliwość>>raczej szczerosc. masz prawo do wlasnego zdania oczywiscie sadzilem ze starasz sie ja lb siebie pocieszac bo takich 30 latkek jak ona to moze jest z 5% ew. ja takich nie widuje a z racji iz jestem w podobnym wieku to musle ze mam dosc dobre rozeznanie. nie wiem tez po cyzm wnosisz ze potrzebuje sie odchudzac ja swojego zdjecia nie wklejalem tu nigdy :D jedno jest pewne gdybym mial taka nadwage jak autorka to na pewno odchudzalbym sie juz dawno temu o ile z takiej nadwagi jeszcze mozna sie odchudzic bo to juz tyle kilogramow nadwagi ze biegac nie mozna czy innnego wysilku uprawiac bo to grozi trwalym urazem np. kolan. nie przywiazuje wagi do wygladu ale gdybym mial taka nadwage w wieku 30 lat to bym sie zalamal. moim zdaniem zmarszczki sa bez znaczenia przy takiej figurze.

Gość gość
Nie ma co usowac, zdjecie juz w sieci, kto chcial skopiowac juz skopiowal.

Gość gość
Daję 46.

Gość gość
30

Gość gość
daje 47

Gość gość
23

Gość gość
45

Gość gość
Kurde ta koszula to osatni krzyk mody :D ma fajne prześwitujace rękawki, a nie wiem jak się nazywa ten materiał, kurde dałam za nia całe 5 euro :D promocja była, a wczesniej kosztowała 25 euro :P a po drugie nie mam siwych włosów ! :D

Gość gość
46-52

Gość MAS KOT KA
Na bank jestes starsza ode mnie a ja mam 42 :P

Gość ooo i jajajaa
30 nie mają zmarszczek? gdzie ty żyjesz w sklepie z dmuchanymi lalami? :P Pani na foto się uśmiecha więc wiadomo że zmarszczki są ale jak przestanie się usmiechać mogą zniknąć :P i co w tedy ile będzie miała lat?

Gość gość
ok. 25

Gość gość
spaślaku, a znasz pojęcie "ironia"? więc rusz dupsko sprzed kompa i sam zrzuć te 20kg, które innym tak ochoczo każesz zrzucać nie ważne czy musisz, czy nie musisz, zrzuć i tyle ONA NIE MUSI być wychudzoną anorektyczką, bo tylko faceci o pedalskich skłonnościach na takie lecą ;) no chyba, że ty jesteś ciepławy ;)

Gość gość
hahahahah koszulka jest krzykiem mody hahahahaah ubawiła mnie autorka :D W życiu bym takiej na siebie nie ubrała :D Autorko nie znasz się na elegencji :D

Gość gość
spaślak 30-tki bez zmarszczek widzi na jotpegach, ot taki myk

Gość gość
no wiesz ??? pewnie ze osatni krzyk mody :D ojej przciez zartuje, zarzuciłam ta koszule bo lubie wygode i tyle.

Gość spaślak_
nie wiem co znaczy cieplawy pare kilo bym zrzucil ale po zrzuceniu 20 to by mnie wzieli do szpitala psychiatrycznego i leczyli anoreksje :D wystawia sie do oceny to kazdy wyraza swoj poglad moim zdaniem ona jest duzo za gruba nawet jak na 40 latke przez co kazdy jej doda kilka lat. gdyby miala normalna sylwetke latwiej byloby ocenic wiek.

Gość gość
Biegam od 6 już lat, moja twarz zawsze była okragła z puckami, więc może przez to wydaje ci się ze mam sporoa nadwage. Szczuplutka nie jestem ale jakoś przesadnie gruba tez nie, mam 170 w i ważę 66 kg

Gość spaślak_
przeciez pisalem ze zmarszczki nie maja znaczenia. nigdzie nie napisalem ze 30 je maja cyz nie maja bo z tym bywa roznie. moim zdaniem zmarszczki nie szpeca czlowieka a przynajmniej nie tak jak nadwaga.

Gość gość
No 30tki nie mają zmarszczek, weź. Chyba, że takie lachociągi jak ty.

Gość gość
za chwilke wam dam zdjęcie całej sylwetki, jak szalec to szalec :D

Gość gość
nie rób tego, jak wytrzeźwiejesz będziesz żałować :D

Gość gość
Nie słuchaj tej leszczyny, najlepiej wrzuć nagie zdjęcie :D

Gość spaślak_
Szczuplutka nie jestem ale jakoś przesadnie gruba tez nie, mam 170 w i ważę 66 kg>>kup nowa wage bo ta cie oklamuje :D chyba ze masz bardzo mala zawartosc wody bo tluszczu masz naprawde mase az z tego luznego ubranai sie wylewa.

Gość gość
no dobra, to wrzuć cycki, ale chociaż nos zakryj :D