Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbreźnica

mam ochotę na starszego

Polecane posty

Gość zbreźnica
Schody powiadasz :) Jak dobrze trafiłeś. Dawno tego na schodach nie robiłam...

;-) moje dawno nie blyszczaly po seksie ale muszę się za nowym stołem rozejrzeć bo już jest bardzooo wytarty i rozklekotany

Oszzz Ty ! Pamięć mam dobrą ,a kondycję chyba lepszą niż kiedykolwiek,ale nie siebie miałam na myśli,Niebieski ;-) A stół wymień,a jakże... Połamiecie się i że sportu zostanie Ci basen...szpitalny :-P

Wiem że nie siebie ty marzysz o 40+ A WIDAĆ że dla ciebie ogień sprawność i zapach seksu to za mało;-) filigranowa Pszczółko

Nie marzę Niebieski,tylko chcę sprawdzić,żeby w nieświadomości nie zejść z tego padołu ;-) Bo do tego,że trzydziestolatki mnie nagabują zdążyłam się przyzwyczaić ...

No oryginalny w tym nie jestem a wiek nie ma znaczenia jak jest chemia i ostro mokro w łóżku

Łatwo Ci mówić,bo Ty Niebieski sprawdziłeś wszystkie grupy wiekowe ;-) I wcale się nie dziwię,że lubisz 40+ bzyknąć.Są mega :-P

Gość 25 lat
Lara ciekawe jaka ty jestes. na pewno pewna siebie :P

Jeśli to znaczy,że wiem czego chcę,to tak właśnie jest... Ale wyczuwam,że 25 lat ma mnie za zarozumiałą matronę ;-) Cóż,wystarczy poczytać ,by się przekonać... Pamiętając,że to forum... * Niebieski... Nie wątpię,że leciałyby wióry :-P

Gość 25 lat
Lara, chyba nie przejmujesz sie tym co o Tobie mysli 25latek? :P to chyba nie Twoja liga. szkoda..

25-latku... Problem w tym,że nie miałam partnera w moim wieku ani starszego... Mam nadzieję wskoczyć na tę półkę i sprawdzić :-P

Gość 25 lat
oby to wskoczenie nie okazalo sie obnizeniem lotow...

Wtedy będę się cieszyć,że mnie taka przyjemność do tej pory omijała ;-)I wrócę na hmmm...Waszą półkę ;-)

Gość 25 lat
ciagle sie zastanawiam czy naprawdę masz takie branie czy tak pięknie piszesz! strasznie mnie to ciekawi. jeśli piszesz prawdę, musisz byc bardzo atrakcyjna :P eh, tylu rzeczy w życiu czlowiek się nie dowiaduje...

Lara to kwestia szczęścia albo trafisz dobrze albo źle a jedna Jaskółka wiosny nie czyni ale wierz w swoją intuicję

25-latku... To zależy co się komu podoba i co znaczy"bardzo atrakcyjna",a przypuszczenie,że pięknie piszę,to dla mnie duży komplement,dziękuję ;-) Ja tam uważam się za osobę przeciętną,której większość nie daje 40-ki. Życie pokazało,że nawet takie mają branie. Sama szukam "tego czegoś" w mężczyźnie,wygląd nie jest dla mnie najważniejszy...

Gość koneser2014
wracając do tematu - starszy facet potrafi wiele dać kochance itp. Oczywiście to nie jest reguła - facio z wielkim brzuszkiem szybko się zasapie i walnie w kimono zostawiając swoją panią jedynie nieco rozgrzaną - niemal jak młodzian który tryśnie po 2 minutach... Ale normalny dojrzały i obyty z kobietami facet wie jak rozegrać sprawy - bez pośpiechu potrafi się delektować kobietą, dawać jej wiele rozkoszy. Prawda jest taka, że dobry kochanek nie potrzebuje nawet reklamy. Kobiety same garną się do niego i pozwalają się uwodzić - trzeba tylko się nieco wysilić i chcieć rozumieć kobiety.

Gość Lara C gościnnie
Racja ;-)

Gość koneser2014
wiedziałem Laro, że się ze mną zgodzisz :) Szukasz młodszego czy nadal stawiasz jenak doświadczenie nad płomienny zapał?

Gość gość
Facet starszy lepiej dogodzi dziewczynie niż ten młody to fakt.

Gość gość
A ja tam wole starszych.Mam 43 lata i mam kochanka o 19 lat starszego.Jest fantastycznie