Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamkaaaa

dziwne zainteresowania faceta

Polecane posty

Gość załamkaaaa

Co zrobić z facetem, który cały czas chce gadać o polityce,gospodarce, ekonomi, głosuje na k***ina mikke i tak dalej, cały czas mu coś nie pasuje i naciąga mnie na jakieś głupie rozmowy :(, nie wiem już czy on chce być ze mną czy tą polityką... boję się,że jak mu powiem,że mnie to nieobchodzi to on odejdzie.Czy jest sens wiązać się z taką osobą,co zamiast poswiecac mi czas czyta glupie blogi jakiś oszołomów. Boje się,ze jesli nie on, to umrę biedna i smaotna,bo on dobrze zarabia,a ja mam juz prawie 30lat.Co rodzicie? Da sie go zmienić,żeby chciał rozmawiać o moich sprawach ze mną,zamaist tej polityki?

Gość załamkaaaa
Ogoliłam bobra to mnie wyśmiał i powiedział,ze K***in Mikke jest przeciw depilacji miejsc intymnych;-(

Gość gość
a o czym ma z toba gadac? plotkowac o kolezaneczkach, dyskutowac o ciuchach, kosmetykach i serialach? :o

Gość gość
Ma u siebie flagę UPRu?

Gość załamkaaaa
nie chodzi o to,że o koleżankach,ale ogolnie o moich problemach,nie moge mu sie nawet zwierzyć z niczego, bo on uznaje,że to są jakieś głupoty,a poważne problemy dotyczą polityki :/ chodzi mi o to,żeby mozna było z facetem posmaic sie z jakichś glupot, obejrzec komedie i miec z czegoś zabawę, a nie tylko przejmowanie się polityką. Na początku związku (6 miesiacy temu) nie był taki,a teraz wyszło z niego jaki jest :(. Myślicie,że się na mnie zawiedzie? Że nic nie wiem na tematy jakie go interesują? Odejśc czy zostać z nik

Gość załamkaaaa
raz zobaczył u mnie kolejno na zakłatkach: kozaczek, pudelek, kafeterię i wizaż i się skrzywił:( a co ja mam robić, gdzie siedzieć, jak on nie chce ze mną rozmawiać o tych wszystkich ważnych sprawach:( total załamka:(

Gość Ojciec Pijo
O moj Boze co za pustak z ciebie. Masz racje, zostaw go. Niech znajdzie sobie inteligentniejsza kobiete o szerokich horyzontach.

Gość załamkaaaa
dodam jeszcze,że nie pracuję, a on gada ciągle o jakiś nierobach,zaczęłam się bać że to są jakieś aluzje do mnie,a sam mowi,że jesgo kobieta ma nie pracować jesli nie chce... A ja nie chcę,bo nie ma dla mnie pracy w zawodzie jaki mam (technik włokiennictwa)

Gość załamkaaaa
to wyzej o kozaczku to nie ja pisałam!!! :///

Gość załamkaaaa
czy dla Was naprawdę interesowanie się politycznymi d**erelami, które są przecież z założenia nie do pojęcia, jest ważne?:O rozumiem, gdyby chodziło o jakieś plotki o ich związkach, ale on się interesuje np. programami politycznymi:O

Gość załamkaaaa
ok,od teraz dyskutujecie z tym podszywem wyżej, sorry, to nie dla mnie, myslalam, że są jeszcze na kafe normlani ludzie, którzy mogliiby ze mna pogadac,a tu ktoś mnie ośmiesza :(...

Gość załamkaaaa
największy wstyd to on mi robi w towarzystwie, jak się spotykam z koleżankami, a on nie wie kto ze sławnych jest z kim w związku i ile zarabia:O załamka:(

Gość studentWPIA
Widzę,że kobiety boją się mężczyzn o wyrobionych poglądach politycznych,mężczyzn,którzy używają mózgu i nie dają sobie robić wyżymaczki z mózgu politykom.Ja np . popieram Serbów w sprawie Kosowa,jestem przeciwko islamizacji Eyrioy oraz uczę się j.serbskiego,co nie przysparza mi amatorek zbytnio,nawet gdy podaję argumenty,dlaczego mam taką opinię na dany temat,ponieważ one często mają już wyprany mózg przez telewizję.

Gość gość
Człowiek który głosuje na K***ina nie jest do końca normalny. Ja bym go zostawiła

Gość gość
bo dziewuch chcą chłopów co będą zapierdzielać na ich zachcianki a nie myśleć i gadać o polityce!

Gość gość
Zostaw go i znajdź sobie jakiegoś inteligentnego i wykształconego faceta, który popiera PO, a nie oszołomów. :)

K***in... hm. on jest zbyt ekspresyjny, żebym mogła mieć o nim wyrobioną opinię, zbyt medialny. ale większość rzeczy mi się podoba to co mówi, ale nie interesuję się nim za bardzo. nie znam się za bardzo na polityce (z tego też powodu nie głosuję) , ale uważam, że to bardzo dobrze jak facet się zna, ma wyrobione poglądy, normalne, męskie zainteresowania i nie jest lelum polelum:)

Gość gość
Faceci to jednak duzi chłopcy - jakby nie było co wlozyć do garnka i kupić zeszytów dziecku, to też by gadali o polityce. Życie jest tu i teraz, a nie w jakichś farmazonach

Gość studentWPIA
KOSOVO JE SRCE SRBIJE!!!

Gość kafeterianka na pół etatu
prowo

wolałabym takiego niż takiego, który p******i o "pracy nad związkiem". obóz koncentracyjny, k***a:D albo właśnie o d**erelach, seksie, bachorach, zwierzęcym życiu;) co kto lubi:)

Gość gość
rozumiem jakby zamiast ''o'' w nazwisku było ''u'', ale tak to jest dziwne :D

Gość gość
nic mu nie mów, bo zachowujesz się jak ru ru rurkowce

Gość gość
W ZADNYM razie sie z nim nie wiaz!!!! cala inteligencja jaka odziedzicza wasze dziec*****ojcu (potencjalnie znaczna) zostanie doszczetnie zniweczona przez twoje geny :O nie rob tego facetowi ani dzieciom :O

Gość gość
A wy to tylko interesujecie sie zwiazkami, tym co by tu do garnka wlozyc i bachorami :o. Te "farmazony" maja wplyw na twoje zycie, ale ktos o tak ograniczonym umysle tego nie zrozumie

Gość gość
czyli rozumiem, że zainteresowanie polityką to tylko i wyłącznie męska działka? sama się zbuytnio nie interesuję, ale chyba coś w tym jest, bo mój ojciec, teść i mój facet potrafią przy stole robić kłótnie o tuska. Żal na nich wtedy patrzeć, naprawdę :/ :(

Gość gość
ja bym tuskowi zrobiła chętnie ozp co najwyżej, a oni coś p******ą, że on niszczy ten kraj:O jak niszczy, czym? kilofem? p******* ich?:(

Gość gość
Facet od dyskusji ma kumpli, a babę ma nie od dyskusji rylko od czegoś innego ;), bo ona ma swoje sprawy i swoje koleżaneczki. Tak było i jest, nie widzicie tego w swoich związkach?