ekamilkae 0 Napisano Styczeń 5, 2014 odłozyłam tabletki naryea plus, bo stwierdziliśmy z partnerem ze nie ma sensu ich brac jak sie nie kochamy, po prostu nie idzie i strasznie boli, aż za bardzo.... dalej mam błone dziewiczą. w ostatnim czasie z chłopakiem chcielismy spróbować bez niczego bez prezerwwatywy i wgl nie poszło, ale miał kontakt z moją pochwą, nie doszło do wytrysku ani nic. ale mam dziwny lek że mogłam zajść w ciąże, chociaż wiem ze to nie możliwe . co radzicie , zeby ból byl mniejszy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 5, 2014 chyba "niekomfortowy"... chyba, że jakieś nowe słowo pojawiło się w języku polskim Idz to ginekologa, może Twoją błone trzeba mechanicznie usunąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 6, 2014 ciapowaty chlopak skoro nie wie jak wprowadzic penisa do pochwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 8, 2014 Jeśli odczuwasz nadmierną suchość w trakcie stosunku spróbujcie provag żelu, nakłada się go na miejsca intymne, dzięki czemu unikniesz podrażnienia, czy też utarć, ponadto chroni on przed infekcjami. Jeśli nie uda wam się naturalnie pozbyć błony dziewiczej to udaj się do ginekologa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 12, 2014 Ten pierwszy raz zawsze jest najgorszy i cóż nie do końca jest tak idealnie jak pokazują w filmach. Musicie się zgrać kochana, a to wymaga trochę cierpliwości. Bez prezerwatywy to raczej nie polecam, bo może się to skończyć niechcianą ciążą. Raczej zmień pigułki jeśli tamte ci nie służyły. Jeśli chodzi o suchość to polecam Hydrovag - globulki dopochwowe z kwasem hialuronowym. Ja sama stosuję ponieważ też miałam problem z bolesnymi stosunkami. Zastosuj kurację tygodniową a potem stosuj 1-2 globulki tygodniowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach