Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY DUŻO ZJADŁAM NA KOLACJĘ

Polecane posty

Gość gość

Zjadłam 2 jajka na miękko, jeden pulpet z obiadu i kromkę chleba ciemnego, czy to dużo?

Gość gość
dużo

zazdroszczę tych jajek :) zjadłabym jajko na twardo z majonezem :( moim zdaniem zjadłaś tak średnio, ani to dużo ani mało , a najadłaś się ?

Gość gość
mało, ja zjadłam 2 talerze zalewajki z wczoraj, 3 kromki chleba ze schabem i pomidorem, 3 śledziki w sosie meksykańskim, a zaraz ide odgrzac bigos i udko, i za nic nie moge przytyc a bbaaardzzoooo chcę

Gość gość
pamunia powiem ci że nawet się najadłam

Gość gość
jak na kolecję to za dużo ! później w nocy gazy, brzuch wzdęty, przeziębiania, bóle glowy itd

to super,że się najadłaś, bo najgorzej to się w środku nocy obudzić i czuć ssanie w brzuchu :O mówią,że niby nie można się obżerać przed snem, ale to jest dla mnie bzdura bo z pełnym brzuchem łatwo zasnąć :) jajka są bardzo sycące a pulpet to nie wiem co to jest ale smacznie brzmi

Gość gość
Moim zdaniem za dużo zjadłaś na kolację.Kolacje jadam zwykle o godz.18, czasami o 19 w zależności od sytuacji.Nie obżeram się wieczorem bo to nie zdrowo i tyje się.

Gość gość
Kto tyje ten tyje, ja jem nawet o północy albo o trzeciej w nocy jak się obudzę, jem wtedy ciasto albo kanapki z mięsem i jakoś ważę 48 kg :classic_cool: Ale wy grubaski musicie katować się dietami i jeść o 18 ostatni posiłek :classic_cool: