Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

carol__ina

negliż

Polecane posty

bez przesady. nigdy nie wrzucalam i nie bd wrzucac swoich fotek na tego typu portale. jakas ostroznosc trzeba zachowac

Gość gość
dziewczyny,ostrożność ostrożnością,ale jak się nie macie czego wstydzić o czym tak gorąco karolina numer jeden zapewnia to jaki problem zapodac fotkę,przeciez ładne dziewczyny maja mnóstwo swoich fotek na róznych blogach,portalach i jakos krzywda im się nie dzieje,tylko tu te twierdzace że sa ładne maja jakis dziwny hamulec,coś to podejrzane

zdjecia to ja upubliczniam na facebooku. nie wchodze na tego typu portal zeby wysylac ludziom swoje foty. mam lustro, starczy

Nie chcę dać tutaj swojej fotki nie dlatego, że się wstydzę, tylko nie chcę, by później była rozpowszechniana lub żeby ktoś ze znajomych to zobaczył. Myślę, ze za dużo już tu o sobie napisałam, więc wolę uważać.

pomijajac fakt ze internet jest przepelniony pedofilami itp.aa i jeszcze jedno, dziewczyny udostepniajace tak czesto swoje foty probuja jedynie udowodnic cos sobie :)

Gość gość
no to dajcie namiary na fejsa,chcociaz co za róznica,tam niby macie tu dac nie chcecie... ok wierzę wam na słowo,jestescie obie piekne,obie karoliny obie zarozumiałe,moze poznajcie się blizej,zostaniecie przyjaciółkami:-D

Gość gość
oj tam oj tam,juz nie chcę,chciałem bo skoro się ktos deklaruje że piekny to kazdy chce zobaczyć,zawsze jest coś innego w ogladaniu kogoś z kim zamieniło się pare słów w taki czy inny sposób niz ogladanie anonimowych zdjęc w necie,ot i cała tajemnica

Gość gość
na pewno,jestem juz po:-D

Gość gość
fajnie tak czasami jest no na seriozne jest fajnie no tak no czasami tak po prostu jest z facecrtami ale sa na to sposooby :) www.youtube.com/watch?v=aHLH7L_I1wQ

Gość gość
no widzisz,prócz urody masz jeszcze jakiś dar,kariera wiesz stoji przed tobą czym? otworem! tylko jakim :-D

Gość gość
a raczej którym :-)

mam duzo darów :D a nawet jeden juz rozwinelam :) a oprocz psychologii na pewno skoncze jakies kierunki

Gość gość
o zapewne masz wiele darów,np łatwo dajesz się wciągac w rozmowe z hejterem,ale młoda jesteś to mozna wybaczyć

Gość gość
a uważałaś się za taką cwaniarę,widzisz jak nic nie jest pewne,musisz uważac na siebie,swiat jest pełen niespodzianek

Gość gość
oczywiscie:-) jestes miłą,sympatyczna osobą,podobnie jak twoja kolezanka z tego tematu,również karolina:-) to co dobrej zabawy i moze jeszcze kiedyś pohejtujemy

skad wiesz ze ona ma na imie karolina ? od poczatku mnie to zastanawia./ nie pogadamy bo koncze swoja przygode z portalami, starczy mi :D

Gość gość
a skąd wiesz ze ma,moze nie ma

Gość gość
a może tu jest tylko jedna karolina...

Gość gość
?

Gość gość
jakos tak mam że karolinę wyczuwam na odległość