Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IwonaMaProblem

czy jest jakiś środek na małe piersi Proszę o pomoc

Polecane posty

Gość IwonaMaProblem

Witajcie jestem Iwona mam 19 lat. Moim problemem są małe piersi a w zasadzie ich brak :(, wstydze się zbirzeń z kim kolwiek z tego powodu, nigdy nie uprawiałam seksu. Pomóście mi proszę, jakie są sposoby na małe piersi, jeśli coś możecie mi doradzić to bardzo proszę! Zrozpaczona

Gość gość
Ładna twarz powinna zalatwić sprawę, sprawdzone i potwierdzone.

Gość gość
moja szefowa powiekszyla sobie w czechach,bo niema skutecznego sposobu,jak masz kaske mysle ze warto tam pojechac,kilka dni bolalo a efekt niesamowity,zadne tabletki nic nie pomoze,niektorym moze ciaza ale to nie gwarancja,a jakie piersi ma twoja mama?

Gość IwonaMaProblem
jestem ogólnie ładna, czasem zakładam pod bluzke stanik wypchany watą i mam spore powodzenie lecz boje się zbliżenia że odkryją prawde! Ratunku

Wszystkie piersi są piękne i do użytku ku uciesze panów i Twojej przyjemności:) Nie powiem Ci, jak je powiększyć, bo nie znam patentu, ale często czytam tu wypowiedzi panów, którzy uwielbiają niewielki, sportowy biust. Również czytam kobiety z wielkimi, ciężkimi piersiami, które chętnie zamieniłyby się na "kompaktowe", by móc radośnie wyjść z domu bez stanika wrzynającego się w ramiona. Po prostu je polub :) Widziałaś, ile aktorek ma prawie płaska klatkę i nic sobie z tego nie robią? Stac je na operacje, ale lubia swoje piersi widać, skoro ich nie szprycują silikonem.

Gość IwonaMaProblem
moja mama nosi C 80

Gość IwonaMaProblem
Foxy Lady Może i niektórzy chłopcy lubią sportowe biusty ale to trzeba mieć przynajmniej taki, ja nie mam wogóle, W wieku 19 lat mi nie rosą wcale! okres mam od dawna i owłosienie a piersi nie urosły wcale

Gość IwonaMaProblem
wstydze sie powiedzieć rodzicą o moim problemie, mama niewie, myśli że nosze miseczke C bo taki kupowałam i wypychałam watą. Nigdy przy niej nie rozbierałam się . śpie również w staniku by nikt nie odkrył mojego wstydliwego problemu

Gość IwonaMaProblem
czy naprawde nie mam żadnego sposobu?

Wcale... czyli zupełnie nic? Całkiem płaska klatka? Pewnie przesadzasz i cos tam jednak pod bluzeczka jest :) A nawet jeśli... to nie wypychaj stanika, proszę Cię, to jest najgorsze, co możesz zrobić. Jeśli chłopak zaprosi Cie na randkę bez wypchanego stanika, to wie, co bierze. Nie oszukuj go skarpetkami. Za nic nie pozwolisz mu dotknąć piersi, żeby się nie wydało, a on zdezorientowany nie będzie wiedział o co chodzi. Pozwól się komuś pokochać taka, jaka jesteś na prawdę. To my, kobiety demonizujemy problem piersi, mężczyzna sobie poradzi z niedoborem, jeśli ich włascicielka będzie radosna, chetna do seksu, bez zahamowań. Nie jesteś piersiami :) masz jeszcze tyłek, buzię, nogi, włosy, oczy i mózg.

Gość Lemonekx3
Napisz na początku jakie masz piersi. Jeśli mniej niż B70 to jest problem :/ ale jeśli sa większe to problem znika :)

Gość ladylitle
Ja z kolei mam duże,nawet bardzo do mojego wzrostu i sylwetki. Dla niektórych jestem tylko biustem. Nie wiem co gorsze

Gość IwonaMaProblem
jeśli chciała bym kupić sobie stanik w swoim rozmiaże to musze zawsze czekać bo w sklepie nie mają na miejscu. Pani ekspedjentka powiedziała mi że moge nosić miseczkę AA a w innym sklepie że zeróweczkę

Gość IwonaMaProblem
zawsze bardzo mi się podobały ponętne biusty i nie mogłam sie doczekac kiedy i ja będe mieć taki i tu taki klops :(

Gość gość
no,no Fox nie szalej.Przypomina mi sie druga czesc pewnego powiedzonka na twierdzenie facetek ze"wszystkie kobiety sa piekne".Druga czesc zawsze pomijana brzmi"tylko czesto wina brak".To samo dotyczy twojego twierdzenia o rzekomo wszystkich "pieknych piersiach-tylko czesto wina brak".

Gość IwonaMaProblem
płacz

Gość gość
autorko-czyli masz jeden problem z glowy-nie musisz w ogole kupowac stanikow.

Gość Lemonekx3
No to nie dobrze, ale ptyski to nie wszystko jak napisała dziewczyna wyżej :) Dla prawdziwego faceta, liczy się inteligencja, jakośc rozmowy, wygląd zewnętrzny, zapach... Ale nie będę Ci tu pisać o innych rzeczach jeśli konkretnie chodzi Ci o bius. Spróbuj poszukać w sieci jakich ćwiczeń, w sklepach wiem, ze można kupić kremy albo balsamy. Nie jestem jednak dziewczyna, więc za dużo CI tu nie pomogę .

Gość gość
tabletki antykoncepcyjne

Gość gość
No Iwona nie placz dziewczyno.To jeszez nie koniec swiata.Skladaj kase na powiekszenie jak Tobie tak zalezy na duzych...

Gość Annna8
czytałam dzisiaj na eaktywni.pl jak naturalnie powiększyć piersi. poczytaj sobie, bo jest tam ciekawy artykuł

Gość gość
balsamy i podejrzane specyfiki z internetu maja wyciagnąc od ciebie pieniadze. nic ci nie dadza. albo tabletki hormonalne, albo operacja, albo wizyta u psychologa jesli sama nie możesz przestać przywiazywac przesadnej wagi do biustu! nie wszyscy mezczyzni sa maniakami biustu. niektorzy wola pupe np. a te latwo wycwiczyc

Gość robercik31
odkładam kase na powiększenie ale sporo czasu upłynie zanim zbiore cała sume, Stosuje różne kremy masaże i nic. Gdzieś czytałam że połykanie spermy podczas loda pomaga na piersi, pare razy zdażyło mi się zrobić loda ale nie widze rezultatu

Gość gość
dobry ginekolog, endokrynolog może nieco pomóc. ale musisz tez liczyc sie z ryzykiem skutkow ubocznych

Gość gość
"pupe latwo wycwiczyc"no zycze powodzenia.Chyba to napisala jakas co nigdy nie cwiczyla.... Ale co do meritum to masz racje.Ja zdecydowania zwracam uwage na piekna zgrabna damska pupe z talia i sliczne zgrabne szczuple nozki...mniaaaam

Gość gość
robercik31-zapomniales zmienic nik-baranino jedna !!!!Podszyw nie wyszedl za bardzo !!!! Ale cwok !!!!

gość no,no Fox nie szalej.Przypomina mi sie druga czesc pewnego powiedzonka na twierdzenie facetek ze"wszystkie kobiety sa piekne".Druga czesc zawsze pomijana brzmi"tylko czesto wina brak".To samo dotyczy twojego twierdzenia o rzekomo wszystkich "pieknych piersiach-tylko czesto wina brak". Gościu, no nie rozkładaj mnie... cóż ma mały biust do ogólnej urody? Sa kobiety szpetne jak noc listopadowa i nawet, jeśli biust w porządku, to kijem bys nie tknął. Wielkośc piersi nie przesądza o urodzie, świadczy tylko o tym, że piersi naszej autorki nie sa w obszarze zainteresowania fetyszystów wielkich biustów. Jeśli ona ma dajmy na to ładny uśmiech, niebieskie oczeta, ząbki równe białe jak perełki, wcięcie w talii, długie nogi i okrągły tyłeczek, to z całą pewnością może być piękną kobietą, mimo niewielkiego biustu. Swoja drogą gościu... jak stoisz z penisem? :D

Gość gość
Iwona-masz w miare ladna buzke, fajny tyleczek wypukly i zgrabne nozki?Jezeli tak to ja Cie biore w ciemno z twoimi "malymi piersiami".Powaznie ,najpowazniej na swiecie.