Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto z was był adoptowany i czy kocha swoich adopcyjnych rodziców

Polecane posty

Gość gość

nie możemy mieć dzieci, a kocham ****ardzo i myślę nad adopcją kiedy dowiedzieliście że jesteście adoptowani,czy to sprawiło wam przykrość, czy kochacie swoich rodziców adopcyjnych boje się że kiedyś dziecko będzie miało do mnie żal że nie jestem jego biologiczną matką

Gość gość
moja przyjaciółka dowiedziała się ze jest adoptowana od swoich rodzicow tydzień przed komunią , postanowili ze jej powiedzą. kocha ich oczywiście , traktuje jak rodzicow bo nimi są :) właśnie dostała się na studia na bankowość czasami mieli zgrzyty , ale jak kazde dziecko z rodzicem ogolnie mają dobry kontakt każde dziecko zasługuje na kochający dom

niektore dzieci nawet bardziej po takiej informacji kochaja swoich zastepczych rodzicow. maja zal do biologicznych za to ze ich porzucili, a doceniaja tych przybieranych

Gość gość
Ja jestem adoptowana. Dowiedziałam się w dniu swojej 18-stki. Był szok,płacz,chwilowy żal,że " tak długo mnie okłamywali". Ale zrozumiałam,że tak naprawdę dostałam od nich wszystko co tylko mogłam. Bezwarunkowa miłość,prawdziwy dom,rodzinę , rodzeństwo.Nauczyli mnie wszystkiego,byli i nadal są podczas moich sukcesów i porażek. Kocham ich nad życie i poszłabym za nimi w ogień!!!

Gość gość
matko jedyna co za pytanie :D to kto jest rodzicem nie zależy od genów! Przecież np.pies często uznaje opiekunów za rodziców mimo że wie iż nimi nie są... Znam jedną adoptowaną dziewczynkę, chodziłyśmy razem do podstawówki. Relacje między nią a rodzicami nie są najlepsze ale to wynika z jej trudnego charakteru... Mama zawsze stałą za nią murem nawet jak trafiła do poprawczaka ;)

Gość lunaMI
to kiedy najlepiej powiedzieć dziecku że jest adoptowane, ja chciałabym adoptować rodzeństwo żeby jedno nie było samotne

Gość gość
od razu! Ta dziewczyna wiedziała od początku i myślę że to oszczędziło rodzicom wielu problemów z nią.