Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

za dwa miesiace przechodze operacje zmiany plci

Polecane posty

Gość gość

Od praktycznie czasow wszesno szkolnych czulem ze nie jestem " soba" ze jestem kims innym . Zamkniety w innym ciele. Nie w tym "prawdziwym" w nie swoim. Polowe swojego zycia jestem wrakiem... teraz przyszedl czas aby to zmienic.

Gość Faciooooooo
Życzę wytrwałości i powodzenia.

Gość michał 3
ja też o tym myślę

Gość gość
Czy moze jest tu ktos kto ma tak jak ja ?

Gość gość
Ryjowka - nie operacje przechodze za granica Boje sie nie powiem. To powarzna operacja boje sie ze cos pojdzie mie tak

Gość gość
nie da się zmienić płci...

Nie chciałeś w Polsce? Powiem Ci, że prof. Krajka dobrze to robi. Widziałam kilka takich zabiegów i myślałam, że wygląd będzie o wiele gorszy, ale byłam pozytywnie zaskoczona. Zaczekaj, Ty poddajesz się konwersji z M na K czy z K na M? Prof. Krajka robi tylko M na K.

Gość gość
Dziekuje za odp. Ja z k na m . Ja od kilku lat mieszkam w stanach i tu mam operacje. Ale dziekuje za info

Gość gość
przecież i tak nie da się zmienic płci. Możesz wyglądać jak facet, ale i tak członka mieć nie będziesz jak prawdziwy mężczyzna. Wystarczy c***obrać krew i już wiadomo, że jestes kobieta. Więc jaka zmiana płci, ludzie nie ośmieszajcie się. Oni tylko kosmiczne pieniądze zarabiają na waszej głupocie, na waszym okaleczeniu ciala. A i tak dalej jesteś kobieta mimo że wyglądasz jak facet

Są sposoby na zrobienie penisa, ale jeszcze nigdy nie widziałam zabiegu konwersji z K na M. Ciekawa jestem, jak ten penis potem wygląda. To Twój pierwszy zabieg?

Gość gość
masakra serio

Gość gość
Nieciekawie wyglada taki penis.Do sexu sie absolutnie nie nadaje. Zwykle pomagaja sobie protezami tamimi jak LikeReal czy Realmagic itp..swoja droga malopenisowcom biologicznym tez by sie wieksze wacki z tych firm przydaly:-)

Gość gość
na TTV ogladałam ostatnio fajny reporaz niemiecka sportmenka( chyba o tyczcec) zamienila sie w faceta zajefajnie wyglada ma partnerke i normalnie uprawia sex..ma penisa..obejrzuj moze na you t.. bedzie ciekawy program

Gość gość
Nie ma penisa tylko imitacje.Naprawde wiem o czym pisze:-) W niemczeh kasy chorych za to placa setki tysiecy ale to nie jest penis niestety:-( Film to fil a zycie to zycie:-(

Gość gość
A ten "penis"to po takiej operacji działa? Jest jakaś pompka np pod pachą żeby go pompowac?

Gość Grzeslaw mobilny
A ja nie chcę zmieniać płci:)

Gość gość
Pompka moze byc ale zwykle nie ma. No szczyt chirurgii plastycznej to to nie jest niestety. Czuc tez nie czuje jak biologiczny facet. .no ale nic innego nie wymyslili jeszcze.Tylko te operacje i protey silikonowe.

Gość zabójcza ryjófka
Nom.Działa. Można sobie z katalogu zamówić. Ją mam model afrykański.:classic_cool:

Gość gość
Zabojcza ty sie nie smiej jakbys takiego lr2-910c poczula zapomnialabys o afryce:-):-):-)