Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Doktor Szczyt termin luty 2014 zamiana

Polecane posty

Gość gość

Witam, Mam termin konsultacji u doktora Szczyta na luty 2014 chętnie odsprzedam termin osobie która ma konsultację w późniejszym terminie (zamiana z dopłatą). Możliwość spotkania się Wawie i wykonanie telefonu do kliniki w celu zamiany wizyty. Mój mail ow-aga@wp.pl

Gość sea123
To nie jedz,nie musisz jechać jak juz nie chcesz

Gość gość
Wstrętna naciągaczka. Pewnie tak robisz cały czas. Umawiasz się, a potem sprzedajesz terminy. Normalna pacjentka zadzwoniłaby do kliniki z pytaniem o zmianę terminu na późniejszy. I raczej kliniki problemu nie robią.

Gość gość
Nie wolno tak pisac ze naciagaczka,moze juz wyzdrowiała i nie jest jej zaden termin potrzebny wiec nie musi wcale jechac ani dzwonic i tyle

Gość gość
ja mam późniejszy termin (maj 2014) - o którym lutym tu mowa?

Gość gość
To termin odstępuje, a nie sprzedaje, albo dzwoni do kliniki i informuje, że rezygnuje z wizyty. Wyraźnie napisała "w celu zamiany wizyty". Tak zamieniać to się można jeszcze ze 4 razy, za dopłata oczywiście.

Gość gość
No cóz nikt teraz niczego za darmo nie daje niestety,wszedzie kaza płacic,wiec sie nie dziw,ze dzis wszystko jest towarem

Gość Gosia_31
to ja pisałam o tym terminie na maj - autorko, którego lutego masz termin, może by mi pasowało

Gość gość
Wszystko towarem, to własny tyłek sprzedaj, jeśli wszystko jest towarem. Albo mężowi po upojnej nocy wystaw rachunek. Dla mnie ta kobieta jest naciągaczką i tyle. Nieważne jaka to klinika. Sam fakt wystarczy.

Gość gość
Gosia ta pani maila podała.

Gość gość
Dlaczego zamiana za dopłatą?? Sama chcesz się zamienic to ty powinnas doplacic!!!!!

Gość gość
No to znaczy ze cały świat jest teraz naciagaczem,oczywiscie ze d**y sprzedaja i mezowie co miesiac płaca dla zon,dzis wszystko jest towarem niestety,nikt Ci niczego za darmo nie da ,to krzycz naciagacze!!!!!!!!!!

Gość Gosia_31
o kurcze, tak się zapaliłam na ten termin, że nie zauwazyłam maila - dzięki wielkie :)

Gość gość
hehe dokładnie tak! to autorka powinna komuś dopłacić, bo to ona przecież chce zamienić termin:P

Gość wuimpern
chętnie KUPIE termin konsultacji u dr szczyta- operacja powiekszenia biustu wimpern@op.pl