Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lubię tylko białe dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Nie rozumiem jak polskie dziewczyny mogą siorbać penisy czarnoskórym i ciemnoskórym facetom i dawać im tyłka. Nigdy bym nie tknął ciemnoskórej dziewczyny, po prostu mnie odpychają. Pociągają mnie tylko kobiety tej samej rasy, co ja - białej.

Gość gość
ja tak samo , podobają mi się tylko białoskórzy faceci, aczkolwiek do czarnoskórych nic nie mam, jeden jest moim przyjacielem, ma dziewczynę, najbardziej kręcą mnie albinosi

Gość 0 Terenia 0
Ja też nie wiem jak można się chędożyć ze smoluchem :O To obrzydliwe :O Mi się podobają Skandynawowie, Holendrzy i Niemcy 😴

Gość gość
Lubisz lubisz, ale czarne nie lubią Polaków :D żadne nie lubią prócz zdesperowanych Polek :D

Gość gość
Nie lubię czarnych. Podobają mi się tylko białe i z reguły wyłącznie Polki.

Gość Radek_44 lata
a reszte rzniesz jak ci sie nudzi?

Gość gość
Mi też podobają się tylko mężczyźni białej rasy :P nie jestem rasistką, mam koleżanki z Turcji i kilka "penfriendek" z Indii, RPA itd. ale faceci ciemnoskórzy po prostu mi się nie podobają

ciemnoskóre kobiety ogólnie nie są pociągające seksualnie, nawet czarni jak mają jakąkolwiek alternatywę to też ich nie biorą. mam na myśli typowo afrykańską urodę, a nie mulatki. u murzynów płcią piękną jest mężczyzna.

Gość gość
Jesli juz mowa o "bialej rasie" to Hindusi a i takze Turcy naleza do rasy bialej :)

Gość gość
A mi nie przeszkadza . Najlepsza jaką miałem była Azjatką .

Gość gość
Ja też myslałam, że lubię tylko białych, dopóki nie spróbowałam z czarnym. Teraz biały facet nie jest mnie w stanie podniecić (i nie chodzi tu o wielkość przyrodzenia)

Gość gość
a jacy sa tzw. ciapaci/ciapate w lozku?

Gość gość
male przyrodzenie

Gość gość
skad wiesz, ze male przyrodzenie? Widzialas? ;)

Gość gość
Ja też myslałam, że lubię tylko białych, dopóki nie spróbowałam z czarnym. Teraz biały facet nie jest mnie w stanie podniecić (i nie chodzi tu o wielkość przyrodzenia) A o co innego chodzi ty zboczona zdemoralizowana szmato? Walić się czarnuchem to jeszcze gorsze niż seks z psem.

Gość gość
Macie szmaciska wibratory w rozmiarze XXXL, 40 centymetrowe i to w dodatku na baterie, ze sporym silnikiem. Wsadźcie je sobie w p*zdę albo w d*pę aż po kiszki, że aż wam krew uszami poleci i nie będziecie musiały się dymać z czarnuchami i rodzić małpiatych dzieci. Tu w Polsce nie ma na to miejsce, tu jest kraj białych Polaków-katolików, a nie ciemnoskórych owoców zboczenia seksualnego mamusi-szmaty.

Gość gość
"tu jest kraj białych Polaków-katolików" Hahahaha kraj bialuch Polakow-katolikow - tekst dnia! :D Frajerze, z ciebie taki katolik jak z koziej d**y traba 🖐️

Gość gość
Też ci się marzy czarny *****cz dla twojej rozklepanej piczy?!