Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arabska przygoda

Arabska przygoda po której nie wiem co mam myśleć

Polecane posty

Gość Arabska przygoda

Wyjechałem do Egiptu na święta. Po jakimś tygodniu zdarzyło się, że kobieta sprzątała w moim pokoju kiedy do niego wszedłem. Wydaje mi się, że spodobałem jej się. Po tym jak powiedziałem Salam alekum popatrzyła się z przerażeniem za okno, następnie uspokoiła się i uśmiechnęła do mnie szczerze i pięknie. Rozmawialiśmy jakieś 5 minut powiedziałem jej, że sam posprzątam . Było naprawdę miło, a dziewczyna się całkiem rozhulała i pokazała mi włosy(zdjęła chustę z głowy). Powiedziała, że sprząta jutro o podobnej godzinie i będziemy mogli porozmawiać. Kiedy przyszło co do czego po 2 minutach na balkon wskoczył rozwścieczony arab i próbował wyważyć drzwi balkonowe(na ten moment dziewczyna nie miała chusty na głowie). Ja go wpuściłem i pytam grzecznie o co chodzi. Egipcjanin zaczął mnie szarpać pytać co ja z nią robię. Nie wiem czy wspominałem, że do ludzi o stalowych nerwach nie nalezę. Lewy prosty w nos, prawy sierp w podbródek. Po tym było coraz gorzej, aż doszło do tego że trzech hotelowych z czego jeden z nożem podeszli do mnie jak uprawiałem rano jogging. Po kilku minutach wygrażania się mi wbiłem nożownikowi pięść w krtań, kopnąłem w twarz, chwila szamotaniny kilka bokserskich nie wyszli z tego najlepiej. Co się stało po tym będzie mnie prześladowało do końca życia. Dzień później Muzułmanka w burce od stóp do głów z zasłoniętymi oczami podeszła do mnie. Rozwinęła chustkę w której był ludzki palec. Ona nie bała się rozmawiać ze mną, nie myślała, że coś jej się stanie, nie czułem w niej żadnego strachu. Zimnym stalowym głosem oznajmiła mi łamanym angielskim, że mam nie rozmawiać więcej z żadną Muzułmanką. Czy to jest moja wina? K***a nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć. Z jednej strony staram się wmówić sobie, że to ten p******* system, jednocześnie wiem, że to przeze mnie dziewczyna straciła palec. Nie mówiłem nic lokalnej policji. Powiedziałem przewodniczce która zapytała mnie, czy jestem dumny z siebie i kazała nie zagadywać muzułmanek nigdy więcej.

Gość Arabska przygoda
Ciężko mi zasnąć w nocy, z "wakacji" jak możecie się domyślić wróciłem przed terminem. Nie wiem co robić co o tym myśleć a wasza strona znalazła się pod ręką.

Gość ngbvfc
co było inspiracja do napisania tego opowiadania?

Gość gość
Nie wiem czy to późna pora czy tobie brak polotu , w każdym razie nie urzekła mnie ta historia, ponad to byłem w Egipcie i tam sprzątaja w pokojach faceci :O nie bede oceniał, są święta, trzeba być miłym :classic_cool: