Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasia Casada

MLM Casada Beauty alternatywa dla zabiegów wypelniania zmarszczek

Polecane posty

Kosmetyki Casada Beauty pomagają zatrzymać czas i odkryć sekret młodej skóry :-) Możecie zostać jedną z pierwszych konsultantek!!! Jest to o tyle ciekawe, że stosowanie tych produktów jest alternatywą dla zabiegów wypełniania zmarszczek, a także jest to doskonała terapia przed i po operacjach plastycznych. Sprzedaż produktów Anti Age rośnie na świecie z roku na rok w dużym tempie. Technologia Age Cntrol i Deepcode podążają za tymi trendami. Proszę chętne dziewczyny o podawanie maili - wyślę więcej informacji Kosmetyki są naprawdę rewelacyjne, sama je stosuję i są efekty :-) kasia.casada@interia.pl

Gość gość
A jakie sa efekty???

Na razie stosuję terapię z kwasem hialuronowym, czyli nawilżam skórę. Już po tygodniu stosowania, czyli po 3 ampułkach, skóra stała się wygładzona i zniknęły najdrobniejsze zmarszczki. Po dwóch tygodniach, czyli po 6 ampułkach, także głębsze zmarszczki uległy wygładzeniu. Zobaczymy, co będzie dalej :-) Kuracja trwa 4 tygodnie (10 ampułek). Następnym krokiem są zabiegi podtrzymujące efekt wykonywane w zależności od indywidualnych potrzeb skóry. Miałam bardzo przesuszoną skórę po ciąży. Dlatego mój wybór padł na kwas hialuronowy. Mam też zmarszczki mimiczne na czole i planuję też terapię z Botosyn (botoksem) lub olejkiem arganowym (komórki macierzyste). To są już utrwalone i bardzo głębokie zmarszczki, samo nawilżanie nie wystarczy.

Gość gość
gdzie mozna nabyc te kosmetyki w pl? (nie chce byc zadna konsultantka tylko chodzi mi o kupno dla siebie) , bo na stronie casada widac tylko sprzet do masazy i cwiczen

Kosmetyki można nabyć przeze mnie. Proszę o podanie maila, prześlę katalog i cennik. Po złożeniu zamówienia dystrybutor prześle fakturę i produkty. Na stronie www.casada-beauty.eu można zapoznać się z produktami Casada Beauty. Na stronie www.casada.pl znajduje się oferta urządzeń do masażu Casada Health&Beauty Mój adres mailowy to kasia.casada@interia.pl Zapraszam :-)

Oto skład kapsułek i działanie: 1. intensywnie nawilżających - oprócz kwasu hialuronowego i hydrovitonu, naturalnego czynnika utrzymującego odpowiedni poziom nawilżenia przez całą dobę, preparat zawiera czynną substancję Aquafill®, która szybko i trwale uzupełnia zapasy wody w skórze, 2. z botosyn-lift (botoks) - koktajl o wysokim stężeniu składający się z Syn®-Ake i Argireline® oraz Q10, który chroni komórki. Zmarszczki mimiczne zostają w wyraźny sposób zredukowane dzięki trwałemu zmniejszeniu napięcia mięśni twarzy a skóra zostaje wygładzona. 3. z olejkiem arganowym - innowacyjne komórki macierzyste Argan wspomagają proces odbudowy wszystkich funkcji młodej skóry. Ekskluzywna czynna substancja chroni i odżywia komórki macierzyste skóry, odmładza skórę i redukuje zmarszczki. Skóra odzyskuje dawną sprężystość i blask. W trakcie terapii stosuje się jedną z ww. razem z pianką oczyszczającą i żelem masującym. Można stosować także same kremy lub serum, ale wtedy nie uzyska się takiego efektu, jak przy zabiegach z użyciem ampułek i Deepcode.

Czekam na dziewczyny, które chciałyby zostać konsultantkami oraz na osoby, które chciałyby zamówić produkty tylko na własny użytek :-) www.casada-beauty.eu

Gość gość
Chyba jak ktoś chce nabyć sam, może zobaczcie stronę na facebooku. ;) Też nie znam tych serii.

Akurat ja jjestem mocno powiązana z firmą. Mój nr konsultanta to 3. Można zamawiać oczywiscie bezpośrednio u dystrybutora, proszę jedynie przy zamawianiu o podanie mojego numeru i imienia. Zamówienia bezpośrednio można składać pod adresem casada@casadapolska.pl

Jeżeli ktoś byłby chętny do udziału w bezpłatnych szkoleniach/prezentacjach, to proszę o kontakt kasia.casada@interia.pl Podczas szkoleń można zapoznać się z produktami, sposobem ich stosowania, a osoby, które chciałyby być konsultantami mają okazje, aby zapoznać się także z programem wynagrodzeń. Zapraszam :-)

Od najbliższego poniedziałku (20.01.2014r.) produkty Casada Beauty będą dostępne w Studiu Urody i Wizażu Body Life w Opolu. Zapraszam na zabiegi :-)

Od 3.02.2014r. będzie obowiązywał nowy cennik produktów Casada Beauty. Liczy się data zamówienia. Zapraszam do składania zamówień w cenach promocyjnych z obecnie obowiązującego cennika!!! kasia.casada@interia.pl

Dzień Kobiet - tylko dla Kobiet z Casada Beauty - start godz. 15:00 Quatrum, ul. Ozimska 181, Opole - ZAPRASZAMY :-)

Dzień Kobiet już za nami, pierwszy Dzień Wiosny również. Wiosna to czas, kiedy szykujemy się na lato! Kwas hialuronowy zawarty w kosmetykach Casada Beauty odpowiednio przygotuje naszą skórę na nadejście słonecznych dni.

Zapraszam na Kino Kobiet do kina Helios w Opolu w dniu 16 lipca 2014r. Będziemy prezentować produkty Casada Beauty oraz Casada Health&Beauty casadabeauty. com.pl

Zapraszam wszystkich, którzy chcieliby poznać produkty CASADA BEAUTY na 'Wieczór zdrowia i urody" 13.08.2014r. o godz. 18:30 do Hotelu Aspel w Krakowie przy ul. Bratysławskiej 2 - WSTĘP WOLNY!!! W programie oprócz prezentacji zabiegów kosmetycznych, także wykład 'Kwasy omega-3 w diecie człowieka. Choroby cywilizacyjne - ich powstawanie i profilaktyka".