Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość b622

Co się ze mną dzieje

Polecane posty

Gość b622

Znamy się słabo rzadko widujemy ja tęsknię i za nim płacze.Ale nie można się tak szybko zakochać..

Gość Kinky stillness
Zauroczenie... Ogólnie każdy człowiek pragnie bliskości... On pojawił sie na horyzoncie więc u Niego lokujesz swoje potrzeby emocjonalne :) Dziś On jutro ktoś innym. Pewnie masz mało doświadczenia z mężczyznami dlatego brak Ci dystansu do swoich uczuć.

Gość b622
Trochę się przewinęło w moim życiu i nigdy nie nauczyło mnie dystansu jak sobie poradzić?

Gość gość
Mnie zrobili krzywdę tym dystansem. Też emocjonalnie podchodziłam. Tak się pilnowałam, tak walczyłam z moją uczuciowością, że ją... Zabiłam. Po prostu szukaj kogoś, kto przeżywa tak jak Ty i tego nie wykorzysta, a są tacy ludzie. Ja się za mocno zablokowałam i teraz nic nie czuję, nic nie przeżywam. Uważaj na to.

Gość b622
Chyba bym wolała nie czuć nic niż za każdym razem przeżywać

Gość gość
Uwierz mi, że nie. Też na początku mi ulżyło i bardzo się cieszyłam, ale po paru miesiącach dotarło do mnie, że anhedonia to coś okropnego. Każdy kto to przeżył powie Ci tak, jak ja. Nie zabijaj swojej wrażliwości i tego, że kochasz całym sercem, że przeżywasz- wbrew pozorom to coś pięknego. Lekko się zdystansuj, ale naprawdę, uważaj żeby się nie zagalopować. Bo kiedyś będziesz chciała mocno czuć i... Poczujesz pustkę w środku, wszystkie emocje będą się odbijać echem.

Gość 3 królowie i ja jedna
zaglądnęłam tu ot tak,nie znałam tego pojęcia,przerażający opis tej jednostki zszarzałe uczucia,brak emocji ufff na szczęscie mnie to nie dotyczy

Gość gość
mam to samo,może jesteśmy jakieś chore,nie wiem...walczę sama ze sobą,aby się nie zakochac,bo byłoby źle...już to raz przeżywałam :(

Gość b622
To proszę podać mi receptę na dystans bodo tej pory nie znalazłam dobrego środka