Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

najprzystojniejszy kafeteriusz

Polecane posty

Gość gość
shere srele mówię po dobroci w/y/p/i/e/r/d/a/l/a/j na swój topick bo tak c**przyłożę, że d**y nie ruszysz przez następne dwa tyg.

Gość gość
cream też niektórym laską się podobał mi osobiście nie ale pasztetem nie jest, kwestia gustu

skoro polecasz znaczy, że uzwałeś:)dziewicą juz nie jesteś aczkolwiek nie ma to wpływu na twoje prawictwo:)­Ale cała kafeteria jest moja więc mozesz mnie najwyżej poprosić o łaskawe pozwolenie na dalszy lans swojej desperacji:)Pozwalam bo to śmiszne:)

Gość gość
he he he cała kafeteria Twoja :D:D:D x wybaczam Ci ten post bo mnie szczerze rozbawił, czasami się przydajesz

Dajcie spokój. Ja podziwiam chłopaków za odwagę, ze swoje foto puscili w świat (szczególnie ten kafeteryjny). Nie ma sensu sie okladac za tytul mistera kafeterii, bo gusta sa różne. Jak dla mnie kazdy jest mega odważny (o ile to ich prawdziwe foty).

rokokowa chyba za krótko tu jeszcze jestes żeby wiedziec, że jedynym powodem powstawania takich topów jest chęć dosrania komuś i wyładowania frustracji.Było kilka takich topow i jak się pokazał jakiś przystojniak to nawet nie został zaszczycony zauważeniem. Natomiast jakieś popieprzone kafewampiry lubujace się najwyraźniej w turpizmie skoro kolekcjonują foty facetów, ktorych uważaja za paszczury, dąża tylko do jednego. żeby se pokrakać stadnie.Pewnie pasztety takie, że nawet sęp z hiena by tej padliny nie ruszył.

Gość gość
największe zjeby to są te osoby które wrzucają cudze fotki na forum, ale widocznie musza leczyc swoje kompleksy :D

Dlatego tym wiekszy moj podziw za odwagę dla tych facetów. Ja ludzi po wyglądzie nie osadzam (bo tu kafeteryjne sady wyroki oglaszaja). Heh, czasem nawet zdjęcie nie jest do wyroku potrzebne, ale to inny temat.

z tą odwagą to nie wiem czy do mnie piłaś?Ja nie potrzebuje zadnej odwagi tak samo jak nie potrzebuje jej wychodząc na ulice i czy umawiając sie na randke albo spotkanie towarzyskie.Chyba ci sie coś pomerdało albo uległaś urokowi kafe polegajacemu na odbieraniu naczęściej tu wypisywanych głupot jako własnych pogladów.

Gość gość
podejrzewam ze większosc fotek jest juz stara i nieaktualna , ale niech pisza, oceniają . mnie to nie rusza , tylko wrecz smieszy

Z drugiej strony na takie publiczne odtwarzanie trzeba miec zgodę. Sa paragrafy na te linkowania i linczowania. I fakt jest taki, ze jak ktos komuś podesle swoja fotę, nie udziela tym samym zgody na dalsze jej upublicznienie.

Gość gość
ma ktoś ten kolaż facetów?

Gość gość
macie jeszcze to foty gdzieś? :classic_cool:

Gość gość
rokokowa panno powiedz to co piszesz wyżej wyszukiwarce google tora publikuje foty z facebooka w wynikach wyszukiwania mimo że nie ma na to zezwolenia podobnie jak osoby fizyczne :D

Gość gość
były dwa kolaże, naprawdę nikt nie zapisał? :D

skoro wiesz skąd sa to kopiując je popełniasz przestępstwo.To tak samo jak z paserką;)

Wyszukiwarka G akurat "ma zezwolenie" bo regulamin facebooka to reguluje. Ale juz kombinowane i wklejanie fot z wyszukiwarki, czy facebooka i przypisanie ich do konkretnych nickow kafeterii to juz legalne nie jest.

Gość gość
jak wchodzę na forum to chcę sobie po prostu popisać na jakiś temat, albo po prostu pożartować, oderwać się od swojej codzienności mnie jest obojętny wygląd i wiek rozmówcy, ważne żeby dobrze się pisało

Zresztą jak mozna twierdzić, ze na kafe jest się soba wysmiewajac się z czyichś zdjęc?Rozumiem, że w tzw realu też komentujesz na głos wygląd każdego i obeszczywasz majty na widok jakiegos niepełnosprawnego?No to gratuluje w takim razie:)

Robienie kolaży - jak to pieknie określanie - to edytowanie materiałów, na ktore zgody nie macie. Trafi się kiedyś ktos zacięty i Wam dupska przetrzepie.

A skoro nie jesteś sobą tzn, ze sie siebie wstydzisz ergo jestes pryszczatym pasztetem a dziewictwo straciłaś z zielonym ogórkiem:D

Gość kaktusik niebieski
a ja jestem przystojny :( ja to kaktusik niebieski

nie wklejej foty bo tu rzeczywistośc dostosowuje sie do z góry ustalonych konkluzji wiec nie nie jestes przystojny;)