Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY KOGOŚ Z WAS OSZUKAŁ PRACODAWCA W NIEMCZECH

Polecane posty

Gość gość

??? Nie zapłacił za półtora miesiąca pracy, oczywiście polak. Co robić? Nadmienię ze pracowałem na czarno o czym nie wiedziałem

Gość gość
Mój pracodawca płacił mi 3.50 gdzie w umowie była mowa o 9 euro.

Gość gość
tak, tylko ja chcę wogóle odzyskać pieniądze bo ten s******l nic mi nie zapłacił:o

Gość gość
w jakim miescie jestes? moge c***odac nr do goscia ktory zajmuje sie takimi sprawami, wygrywa praktycznie wszystkie sprawy. Mozesz dostac odszkodowanie.

Gość gość
Mam numer do takiego gościa, tylko zastanawiam się czy to coś da jak go gdzieś zgłoszę

Gość gość
mysle, ze warto sprobowac.. Polscy posrednicy to przeklenstwo niemiec. Przestrzegam kazdego. Oszusci i frajerzy. Trzeba sie za to dziadostwo wziac. jesli szef ci wmawial, ze pracujesz na bialo a to bylo oszustwo, to ja bym walczyla.

Gość gość
Chciałem sie dowiedziec czy to bedsie sprawa w sadzie, tu na miejscu czy w polsce i ile to trwa

Gość gość
Zostawil nas na swieta z niczym, bez grosza. Nie odbieral telefonow,nie odpisywal na smsy. Nie wiem co robic, nie znam języka na tyle by samemu walczyc w urzędach

Gość gość
raczej w niemczech..jesli facet ma gewerbe zarejestrowana w niemczech, a ile trwa ciezko pwoeidziec.

Gość gość
No właśnie, a jak nie ma? Pracował razem z nami na budowie, prawdopodobnie firma jest na kogo innego a nie na niego