Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maryluu

Nachalne typki

Polecane posty

Gość maryluu

Dlaczego jest tak, że zawsze przyciągam jakichś dziwnych typów? Cwaniaki, zakochani w sobie, pewni siebie i pewnie myślą tylko o tym żeby zaliczać nowe panienki a nie o jakimś związku. W dodatku zawsze są starsi! W dodatku strasznie nachalni. Jak skutecznie ich spławiać? Zwykle się udaje ale chciałabym tak raz a dobrze ich spławić, skutecznie, szybko. Chciałabym poznać kogoś ciekawego i wartościowego ale to chyba nigdy się nie wydarzy :(

Gość maryluu
bez tego drugiego "w dodatku" tak w pośpiechu pisałam :)

Gość maryluu
Tak mi się chce bzykać, że dosiadłabym nawet faceta po 40tce. Najlepiej zonatego, bo oni wiedzą o co kaman , nie to co młode szczeniaki.

Gość maryluu
Nie podszywać się!

Gość maryluu
nie podszywaj się gnoju , bo jak ci o******* z połykiem to ruski popamiętasz !!!

Gość gość
Jesteście nienormalni ;/ ktoś pomoże czy nie?? A ty przestań się podszywać, bo mnie to nie bawi.

Gość gość
zrob sobie nika to ci sie nie beda podszywac

Gość gość
Chciałabym poznać kogoś ciekawego i wartościowego ale to chyba nigdy się nie wydarzy x To rusz d**ę z miejsca i zagadaj do faceta! I nie jęcz

Gość gość
ja nie jestem nachalny,jestem uczciwy mam 43 lata,nie oszukuje i co,ch*j z tego tez jestem sam

Gość maryluu
Masz 43 lata , to już jestes za stary. A Twoja dobroć czy uczciwość ju nie pomogą

Gość gość
kobiety nie chcą dobrych uczciwych facetów dlatego autorka z takimi złymi się spotyka

Gość gość
43 to starosc,to co Ty masz 6

Gość maryluu
To wyżej też było podszywem. A myślisz że nic nie robie? Tylko Ci wartościowi są albo niezdecydowani albo się boją. A facet chyba powinien być zdecydowany a nie taki bez wyrazu, jakiś niepewny.

Gość gość
juz nie wiadomo kto podszyw,masakra nie forum

Gość gość
wartościowy facet również WYMAGA i to cie boli

Gość maryluu
Dlaczego to miałoby mnie boleć? Każdy od każdego czegoś chyba wymaga jak już wchodzi się w związek... Po prostu wartościowi faceci sa chyba niepewni siebie a takie cwaniaki nie mają problemu, żeby zagadać do dziewczyny.

Gość gość BANAŁ
a wartościowy dla Ciebie to kto? i dlaczego brak pewności a nie OSTROŻNOŚĆ?

Gość maryluu
Dobrze, przynajmniej ja trafiałam na wartościowych którzy byli raczej niezdecydowani i to przeszkadzało, żeby jakikolwiek związek mógł z tego powstać. Wartościowy, dla mnie to inteligentny, z zainteresowaniami, pasją, romantyczny kiedy trzeba i uczuciowy, ponoć są tacy ale się ukrywają.

Gość gość
nie ukrywają się tylko nie zwracacie na nich uwagi

Gość maryluu
A może wy tego nie zauważacie. Na ogół jesteście może nie mniej śmiali, ale pewnie więcej rozważacie, jesteście bardziej rozsądni i raczej nie traktujecie kobiet jak rzeczy, w przeciwieństwie do tych typowych cwaniaczków-macho. Oni szukają dziewczyny do przelotnej przygody i nie mają wątpliwości żeby zagadać a facet wartościowy raczej patrzy na to inaczej.. a przynajmniej mi się tak wydaje.

Gość upupp
kontynuujcie

Gość gość
Najlepszy jest romantyk, który ostro rżnie. :-D

Gość maryluu
takim romantykiem jest mój sąsiad, który jest już na emeryturze ale świetnie się ma i nieźle bzyka. on jest tylko wyjątkiem!

Gość maryluu
Podszywaj się dalej! Załóż sobie swój temat jak ci się nudzi.

Gość maryluu
07.01.14 [zgłoś do usunięcia] maryluu Podszywaj się dalej! Załóż sobie swój temat jak ci się nudzi. to jest podszyw :O!

Gość maryluu
Nie jesteś zabawna. Co ci z tego? Taka satysfakcja, bo ludzi drażnisz? Jakaś zakompleksiona laska z ciebie, pewnie wszyscy sie na tobie wyżywają i próbujesz w internecie to odreagować naśmiewając się.

Gość gość
Chcesz wartościowego mężczyznę to walcz o niego a nie myślisz, że ktoś taki będzie się sam starał o Ciebie :P

Gość gość
Sama tak miałam. Pan nr 1: to nie on miał się o mnie starać, tylko ja o niego. On mógł być pijakiem, bez wykształcenia, porządnej pracy, mieszkający z mamusią, spotykał się ze mną często w dresie z dziurami. Ale ja miałam mieć prawko (bardzo narzekał, że nie mam) żeby go wozić, studia dobrze, że prestiżowe, ale jest w kraju lepsza uczelnia, wystrojona jak na przyjęcie, ale zawsze znalazł jakiś mankament w stylu niedokładnie pomalowany paznokieć lub lok nie w tę stronę co trzeba, podczas gdy sam był ubrany w dziurawą koszulkę i spodnie dresowe. Wyśmiewał moje zainteresowania i hobby, jego hobby to picie z kolegami. Śmiał się, że oszczędzam z każdej wypłaty, ale również doceniał, że kupię sobie z tego auto by go wozić albo mu coś kupię. Wszyscy wkoło, łącznie z moją rodziną byli źli, a sam miał się za cud natury niezdolny do pomyłek i chodzący ideał. Żadnych ambicji, oczekiwał, że jego marzenia, zachcianki spełnię ja, on nie musi na nic pracować. Pan 2: Wymagał bym pokrywała koszty randek. I nie swoją część, ale również i jego. Śmiał się z moich pasji i marzeń, które dzięki ciężkiej pracy udało mi się realizować. On miał się za boga, wielkie plany i marzenia, ale zero zapału do pracy. Oczywiście często podkreślał, że stać go na o wiele "ładniejszą d**ę" niż ja. Często wpadał w samozachwyt ile to on nie miał i jaki z niego *****cz. Był urodziwy, ale brak mu klasy, skromności, empatii. Oczywiście spławił mnie bo prawdziwy mężczyzna ma swoje potrzeby, a on nie będzie tracił czasu skoro nie jestem chętna po miesiącu znajomości.

Gość maryluu
Gościu, staram się. A przynajmniej starałam się bo trafiłam na wyjątkowo niezdecydowanego pana mimo że bardzo wartościowy i z pasjami, to niestety nie potrafił mówić o uczuciach i był taki zmienny. Taka relacja sensu nie miała. A co do drugiego "gościa", no to koleżanko wyjątkowo nieprzyjemne typy Ci sie trafiały. Odpychające zachowanie. U mnie nie jest tak źle ale jednak Ci nachalni "panowie i władcy" mnie odrażają. :/

Gość gość
wow to ciekawe