Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to prawda że jak polece do Izraela to nie będę mogła potem jechać do Egiptu

Polecane posty

Gość gość

lece na pielgrzymke i pytam z ciekawosci

Nie prawda! Bylam w Egipcie, potem w Izraelu i znow w Egipcie bez przeszkod, raczej chodzi oSyrie.

Gość gość
juz nie... w chwili obecnejw paszporcie nie ma juz zadnego sladu po obecnosci w Izraelu Bylam tam we wrzesniu 2013, wiza drukowana jest na osobnej malej karteczce ktora trzeba miec przy sobie w razie razem z paszportem w trakcie pobytu w Izraelu po przyjezdzie do Polski karteczke wyrzucamy i tyle Ja mam w swoim paszporcie wize Egipska (wakacje w Sharm) i zadano mi sporo pytan na jej temat podczas kontroli na lotnisku zgodnie z prawda odpowiedzialam, ze byl to typowy wyjazd turystyczny i tyle Naprawde nie ma sie czym przejmowac

oczywiście Nieprawda ! spacja mi wskoczyla :) Co do kontroli w Izraelu, nasza grupa czekala na odprawę 2h, mase pytan, nawet paszport sprawdzali pod katem narkotykow, niemile uczucie, zwłaszcza, ze stali obok nas z karabinami,trudno się cos dowiedzieć, nie chcieli informować, przez kilka bramek musieliśmy przejść.

Gość gość
sprawdzają bo pelno arabskich terrorystów marzy o wysadzeniu w powietrze Tel Avivu :O

Gość gość
ja przeszlam to samo, a dokladnie mowiac to podwojna kontrola pierwsza jeszcze zanim pozwolono mi zdac bagaze pytano mnie o mase rzeczy przez okolo pol godziny musialam pokazac karty platnicze, karty lojalnosciowe, klucze od domu druga kontrola odbywala sie juz przed boardingiem kolo gatu byl maly pokoik i brano tam wszystkich nie Izraleczykow, sprawdzali buty, bagaz podreczny, pobierali jakies slady a nawet probki moich kosmetykow do samolotu wpuszczono mnie na 15 minut przed odlotem Mieli bron a na pokladzie lecial z nami tajniak :) Takie rozrywki z liniami El Al ale sam Izrael super i swietne wakacje wiec warto bylo sie przemeczy ;)