Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakich srodkow antykoncepcji jest najlepiej uzywac

Polecane posty

Gość gość
no to musielibyśmy z mężem wybrać się gdzieś dalej :) On sam zastanawia się dlaczego w XXI wieku wymyślono tyle metod dla kobiet a dla facetów jeśli są, to są tak mało popularne, że nawet ginekolodzy o nich nie wiedzą(przynajmniej ci u których ja byłam). Prezerwatywa jest dobrym rozwiązaniem ale to ciągłe martwienie się czy się zsunie, czy pęknie. A ja nie chciałabym brać hormonów, bo biorę już inne leki. Nie chcę obciążać organizmu.

Gość gość
Fakt mało kto sie tego podejmie z lekarzy. Wszystko chodzi o kase. najwiekszy zysk jest z tabl. prezerwatyw, zastrzykow.

Gość gość
Pewnie, masz racje;)

"tylko że prezerwatywa też bardzo często jest zawodna, my własnie dlatego z nich zrezygnowaliśmy, bo nie mogłam po kazdym razie żyć w stresie czy czasem nie zaliczyliśmy wpadki, dla mnie ważniejszy jest spokój i wyluzowanie się," Nie zgodzę się. Ja używam prezerwatywy 2 lata. Bez wpadki, nic nie pękło. Nie stresuję się w ogóle i w ciążę nie zaszłam :D. Jeszcze ani razu mnie prezerwatywa nie zawiodła.

Gość gość
Jeśli jest sie ze stałym partnerem, ktorego sie kocha i ma sie zaufanie to nawet wpadka nic nie zmieni.

Gość gość
szklanka wody zamiast daje 100% gwarancji, że nie będzie ani cionrzy ani pszjemnosci