Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość filigramowa

infekcja miejsc intymnych Iladian

Polecane posty

Gość filigramowa

Dzien przed sylwestrem nieublaganie mnie swedzialo. Bolalo nawet pzy siadaniu sadzilam ze przetarlam sie majtkami- czasem sie tak juz zdarzalo. W ciagu 2 dni sie polepszylo. I nagle znowu. Nieubladanie swedzialo i szczypalo. I wtedy pomyslalam ze to moze infekcja. Bylam chwile po kuracji antybiotykami ns angine. Kupilam Iladian diret plus. Dzis zauwazylam bialy nalot. Naczytalam sie na temat tego iladianu. Martwie sie. Swiad przeszedl w bardzo duzej mierze jak po jednej tabletki. Jutri mam dostac okres. Nie moge isc wtedy do ginekologa. Wizyte mam za tydzien. Martwie sie czy to dobry pomysl byl z tymi tabletkami....? Uzywala ktoras z was?

Gość gość
nie znam illadianu ale przy objawach grzybicy stosowałam m.in.invag dopochwowo i nic mi się nie działo.Bały nalot na wargach sromowych jest częsty przy grzybicy.Kup sobie jeszcze maść clotrimazolum za kilka zł i dotrwasz do wizyty.

Gość Dorota2424
Nie stosowałam Iladianu, bo kiedy poczuje jakiś dyskomfort w miejscu intymnym smaruje się provag żelem, mnie on pomaga, zawiera między innymi kwas mlekowy, nadtlenek wodoru dzięki czemu pomaga utrzymać jak również przywrócić prawidłową kwasowość pochwy. Biały nalot zdecydowanie świadczy o grzybicy, bez ginekologa się nie obejdzie, udaj się do niego zaraz po okresie.

Gość gość
Skoro zażywałaś antybiotyk, to biały nalot jak najbardziej świadczy o grzybicy, wyjałowiłaś się. Zacznij zażywać provag możesz go stosować podczas miesiączki, ponieważ jest doustny. Po okresie wybierz się do ginekologa. Przy swędzeniu mi bardzo pomaga podmywanie się tantum rosa.

Gość gość
Ja Iliadianu nie stosowałam bo nie za dobre są opinie na jego temat na necie. Ja od lat przy antybiotyku zawsze stosuję Lactovaginal. Znany od lat, przebadany i skuteczny. U mnie zawsze się sprawdza przy antybiotykoterapii. Jako że masz dostać miesiączkę to zastosuj go dopiero po okresie a teraz możesz wziąć coś doustnego np. Provag i smarować się Clotrimazolem

Gość arlecia29
mi na świąd i podrażnienia pomaga provag żel, można go dostać bez recepty za kilkanaście złotych, możesz tez zrobić sobie kurację dopochwową lactovaginalem

Gość nina009
Spróbuj kupić sobie provag, na mnie iladian na przykład nie działa, a provag tak, a przede wszystkim idź do lekarza, na grzybicę trzebabrać fluconazol.

Gość gość
dziewczyny uważajcie na ten iladian, jest trochę tańszy,ale nie działa. Ostatnio chciałam coś kupić na upławy i skusiłam się bo był o parę zł tańczy od invagu który kiedyś kupowałam.Ale po całym opakowaniu nie widziałam różnicy:/

Gość gość
Na upławy najskuteczniejszy jest Lactovaginal, przetestowałam już parę reklamowanych nowości i niestety bez oczekiwanego, genialnego efektu, mimo stosowania testów na pH i innych bajerów. Tak więc wróciłam do starego jak świat Lacto, nie nabieram się na niską cenę, przekonujące reklamy ani game produktów na każdego typu infekcję, w końcu po coś lekarze uczą się tyle lat, byle test za pare złoty nie załatwi sprawy.

Gość floresy190
ja nie mogę zlego słowa na Iladian powiedzieć… u mnie okazal się bardzo skuteczny – po kilku dniach już nie pamietalam o swędzeniu, upławach, okropnym zapachu…

Gość gość
Na mnie Iladian nie zadziałał, musiałam i tak wykupic Lactovaginal wiec tylko straciłam kase bez sensu. Jak powiedziałam w aptece, to farmaceutka powiedziała, że na upławy to tylko Lactovaginal, bo to jest lek, bez recepty ale lek, a nie produkt reklamy i marketingu.

Gość gość
FiligraMowa? Nawet nie wiesz jak to słowo się pisze. Mała głupia kurefka :o

Gość sowaee
polecacie iladian? dużo czasu mija aż będzie jakiś efekt? bo słyszałam trochę o nim i nie jestem do końca przekonana. przede wszystkim nie wiem co lepiej: doustne czy dopochwowe. co prawda czytałam o tym trochę http://bazalekow.mp.pl/lek/83665,Iladian-direct-plus-tabletki-dopochwowe ale wolałabym poznać opinie ludzi a nie reklam.