Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszka128

przyjaciółka każe mi zajść w ciążę

Polecane posty

Gość gość
Powiedz swojej przyjaciółce, żeby lepiej zajeła się soba. Ty będziesz to dziecko rodzić, czy ona?

Gość lenaem
teraz uważaj bo jesli uprawiacie seks w prezerwatywie to on może np przekluć gumke albo udać ze zapomniał założyć/niezdazyl wyjac penisa i od takiego 'przypadku' mozesz zajść w ciąże. a przyjaciólka się nie przejmuj jak urodzi to moze się zatanowi nad soba i da ci spokoj, nie kazdy musi chciec miec dziecko w tym samym cxzasie

Gość lenaem
pozostaje ci teraz dobra antykoncepcja i wytrwaklosc psychiczna bvo jak tyle bliskicjh ci nazuca swoje opinie to moze sie to zle skonczyć, a jaks ie ugniesz to do konca żyucia mozesz tego zaloswac!!!!

Gość gość
"zrób sobie dziecko! musisz! teraz!" jakby ktoś mnie namawiał na takie rzeczy to spojrzałabym tylko krzywo i odwróciła się na pięcie. jak można komuś życie układać? niech każdy zajmie się swoim życiem i nikomu z buciorami nie włazi nieproszony. powiedziałabym tej przyjaciółce to i owo. a pieniądze ma oddać jak pożyczała bez gadania. powiem Ci, że ja nikomu nie pożyczam, bo nawet dobrzy znajomi czasem potrafią się wykręcać. bez honoru. a ja nie jestem caritas.

Gość agnieszka128
lenaem na szczescie biore tabletki i trzymam je w bezpiecznym miejscu chyba zakoncze tę zanjomosc, niech odda pieniadze i spada, bo z jedej strony ją lubie, ale nie chce zeby mi ukladała życie, bo znowu mowila i pytala czy podjelam jakąś decyzje

Gość gosiaczekffff
gość ale wiesz jak jest czasem z przyjaciółmi, wymawiają C***otem, że im nie ufasz, że przecież oddadzą, że na pewno masz... a Tobie jest głupio, ta w ciąży, pewnie wymówi się wydatkami na wózek... nawet jeśli się na Ciebie agnieszko128 obrazi to chyba mała strata, przyjaciel powinien dbać o twoje dobro, a nie kazać Ci robić coś wbrew sobie... pozdrawiam

Gość gość
pyata czy podjelas jakas decyzje? to powiedz wprost ze owszem, ze na dziecko zdecydujesz sie kiedy bedziesz miala na to ochote

Gość marika77d
TEŻ TAK MIAŁAM! Ale moja urodzila i jej przeszło, przepraszała mnie potem za to, że hormony itp. nie przejmuj się i nie daj się presji!

Gość takajakasobii
powiedz jej ze próbujesz ale nie wychodzi i po krzyku

Gość agnieszka128
marika naprawde? może rzeczywiscie jej przejdzie. oby!!!!

Gość gość
Powiedz, że będziesz miała pierwsze wtedy jak ona drugie :P i, że też będziecie chodzić na spacerki i razem pieluszki zmieniać:D

Gość gość
powiedz jej dokładnie: "j**nij sie w dekiel"

Gość agnieszka128
nie uweirzycie co sie stało-zginęly mi tableti anty wczoraj i nie mogłam ich znalezc a wszedzie szukałam przez co nie wzielam ani wczoraj ani dzisiaj. jeszcze jakby,tego bylo malo moj mąz nalegał igraszki wczoraj ale nie mielismy prezerwatyw a on twierdzil ze nie ma a nie chcialo mu sie isc do sklepu. myslicie ze chce mnie potajemnie zapłodnic? moja pryjaciolka też juz nic nie mówi tylko mowi o swojej ciązy i mowi,że niedlugo też zobaczę jak to jest. może oni są w zmowie? dziweczny,juz nie wiem co roić!!!!!

Gość kaksjaja
koniec seksu definitywnie przykro mi bardzo tak tylko unikniesz niechcianego dzieckoa

Gość gość
zapytaj może o to męża, jak widzisz że bardzo chce dziecko to wszystko jest możliwe, przykro mi

Gość agnieszka128
on odpowiada ze nie chce ale jednak daje mi do zrozumienia co innego.byliśmy dzisiaj na spacerze i szlo małżstwo z dzieckim w wózki i on do mnie powiedzial ze kiedys my tak bedziemy chodzic z naszym maluszkiem izacząl mi opowiadaci jak nazwałby dzieci

Gość agnieszka128
on odpowiada ze nie chce ale jednak daje mi do zrozumienia co innego.byliśmy dzisiaj na spacerze i szlo małżstwo z dzieckim w wózki i on do mnie powiedzial ze kiedys my tak bedziemy chodzic z naszym maluszkiem izacząl mi opowiadaci jak nazwałby dzieci

Gość agnieszka128
no i stało sie... jestem w ciazy.... dopieli swego. w poniedzialek zrobilam test a w czwartek bylam u lekarza wiec mam pewnosc...