Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy lepiej wygląda opalony

Polecane posty

Gość gość

Lepiej żeby był opalony czy lepiej wygląda blady? Jutro wyjeżdżam na Karaiby na dwa miesiące, będę się opalał i popijał drynki z parasolkami. No i właśnie się waham, czy lepiej sobie go opalić czy lepiej żeby pozostał blady i robił lepsze wrażenie na tubylkach. Żeby miały namiastkę śniegu.

Gość gość
Na dwa miesiące to ty moze tam jedziesz do roboty i bedziesz spijał resztki po drinkach gosci hotelowych :)

Gość gość
Nie, dziubasku ty mój zawistny, ja tam będę robil to co zwykle, bo mam prace przez neta, ale tylko 5 godzin dziennie, przez resztę czasu opalam się i bzykam panienki. Takie sfrustrowe pupki jak ty mogą tylko pomarzyć :))

Gość gość
Przy okazji op*****le kilka buzdyganów za puszkę tuńczyka, ew owoc kiwi:classic_cool:, ale takie zabawy jedynie dla VIP

Gość gość
To ci współczuję, ze nie mozesz miec nigdy prawdziwych wakacji tylko codziennie musisz poswięcić na prace 5h dziennie :) i czego tu zazdroscic?

Gość gość
moge miec codziennie prawdzie wakacje, dziubasku ty mój współczujący zawistny, właśnie od połowy grudnia nic nie robię, ale muszę się wziąć, bo kasa się kończy, a Karaiby czekają. Ech zycie jest ciężkie :( :( :(