Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy taka dziewczyna ma szanse u poważnego faceta

Polecane posty

Gość gość

Oczywiście na początku wyjaśnię, że "poważny facet" to nie od razu biznesman w garniturze zajęty giełdą ale raczej coś powyżej niż siedemnastolatek grający w gry i czekający aż mama zrobi obiad. Bo mam 21 lat i lubię oglądać filmy sci-fi, horrory, fantasy, czytać takież również książki, lubię oglądać anime :P albo czasem pograć na komputerze. Zjeść paczkę chipsów do piwa czy trzech. :) Oczywiście nie robię tego całymi dniami :P No i widziałam na internecie teksty "facetów", którzy pisali, że takie dziewczyny są super tylko, że 99% z nich to byli kolesie z gimnazjum lub liceum :P I nie mam żadnych cech dyskwalifikujących od razu podobanie się facetom (nie jestem zabójczo brzydka i nie ważę 300kg)

Gość mariusz1996
jesteś cudowna, wyjdź za mnie xD

Gość gość
Jak z wyglądem?

Gość gość
eeej, spadajcie :D odpowiedzcie na pytanie po ludzku a nie robicie sobie ze mnie jaja!

Gość mariusz1996
w co grasz kochanie?? xD

Gość gość
obiektywnie rzecz biorąc jestem dość ładna. Nikt nigdy nie stwierdził, żem brzydka, ale do miss universe też mi daleko. :) Generalnie odnośnie wyglądu nie mam żadnych wątpliwości czy znajdę kogoś komu się spodobam choć trochę więc pytam tylko o to co w pytaniu :)

Gość gość
pokaż cycki:)

Gość gość
po chipsach i piwie pewnie strasznie pierdzisz:-( odpada

Gość gość
pewnie jesteś brzydka jak stodoła, won z forum!

Gość gość
Halo halo, wykazuję się wysoką kulturą osobistą! :classic_cool: nie robię takich rzeczy jak pierdzenie. Bez przesady, tego piwa i chipsów nie spożywam codziennie. Ale widzę, że nie otrzymam odpowiedzi na moje pytanie :(

Gość gość
dziewczyna mojego brata jest całkiem podobna :) A brat ma lat 25, kończy studia, pracuje i w wolnym czasie też lubi pograć czy pooglądać jakieś filmy fantastyczne razem z nią :) Więc podejrzewam, że problemów ze znalezieniem nie będzie

Gość gość
Jaki jest poważny?

Gość gość
jak dasz nagie fotki to pogadamy:)

Gość gość
No nie czuję :D Jakiś podstęp, bo jak można o kimś tak mówić nie wiedząc jak wygląda? Może w rzeczywistości mam garba i jedno oko i co wtedy z taka księżniczką? :D Albo mam syjamską siostrę, która lubi filmy nieme i muzykę poważną?

Gość Sztefannnn
"nie robię takich rzeczy jak pierdzenie" xxx Jasne, może przy kimś tak nie robisz. A jak nie ma nikogo to puszczasz takie pierdy, aż się szyby trzęsą i jesz kozy.

Gość gość
największą obelgą jakiej tu doświadczyłam jest to, że siedzę na kafe kilkanaście godzin codziennie! Wchodzę tu czasem raz na tydzień a czasem raz na miesiąc! :D

Gość gość
Pierdzisz az miło,pewnie teraz masz zapierdziały pokój