Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama chce schudnac

Od jutra zaczynam sie odchudzac Ktos chetny na wspolne odchudzanie

Polecane posty

Gość Mama chce schudnac

Jest jakas mama chetna do wspolnego odchudzania?

Gość mama mi_00
Ja :)

Gość mama mi_00
Ja mam do zrzucenia ok 7 kilo. Głównie na brzuchu. Po cc zrobił mi się "fartuszek" :o

mama mi a ile jesteś po cc? Ja 13 miesięcy i w sumie waga mi wróciła jaka miałam ale brzuch został. Mam też problem z miesniami poprzeczynymi nie zeszły się do końca i nie mogę ćwiczyć i chyba też przez to mam ten brzuch.

Gość mama mi_00
Niecałe pół roku. Schudłam i ta dużo, ale chciałabym wrócić do 50 kilo sprzed ciąży.

Ooo 50kg nigdy tyle nie wazylam a chciałabym :-) ja teraz waże 57 58kg i tak z 2-3 mogę schudnac no i żeby ten brzuch zlecial do wiosny. A jakąś dietę stosujesz? Ja stara i dobra mz czyli mniej zrec i nie jem już nic po 17stej.

Gość mama dwójki
ja też się przyłączę jeśli można.. mam 2 dzieci, starsza ma 3 lata młodsza rok. Obie urodzone przez cc mój brzuch wygląda fatalnie, nie mogę na niego patrzeć :-/ chciałabym schudnąć ok 10 kg ale ciężko mi bo siedzę w domu z dziećmi a wiecie jak to jest.. ciągle się coś podjada.. muszę schudnąć do maja bo wtedy idziemy na wesele i chcę dobrze wyglądać... ooj będzie ciężko

Gość mama mi_00
Ja mam wesele, ale w sierpniu i chciałabym do niego wyglądać idealnie, zwłaszcza, że i tak słyszę niepochlebne głosy teściów, że przytyłam po ciąży :o. A dieta? Jem zdrowo, 5 posiłków dziennie, najpóźniej o 18.

Gość mama dwójki
i też zakładam dietę MŻ :-D nie mam siły na jakieś drakońskie diety.. tym bardziej że wiem że tyję głównie ze słodyczy i obfitych kolacji :-/ ale koniec z tym !!

Gość mama mi_00
Słodycze :(. Niestety kocham je. Przed ciążą miałam super przemianę materii i mogłam sobie pozwolić na jedzenie słodyczy. Niestety przez cukrzycę ciążową w ciąży przytyłam 37 kg.

Skąd ja to znam słodycze i kolacje po 21., makarony, pizze , czekolady... cola... Jem rano co tylko chce, popoludniu już mniej, jakiś obiad i potem nic, albo jogurty naturalny, salatke bez sosu marchew, jabłka robię koktajl z kefiru i mrożonych owoców.

Gość mama mi_00
Słodycze :(. Niestety kocham je. Przed ciążą miałam super przemianę materii i mogłam sobie pozwolić na jedzenie słodyczy. Niestety przez cukrzycę ciążową w ciąży przytyłam 37 kg.

Gość mama dwójki
ja to w ogóle chyba jestem uzależniona od słodyczy :-( ale w wakacje jakoś tak się zaparłam że chyba za 2 miesiące nic słodkiego nie jadłam i trochę biegałam i faktycznie efekty było widać.. potem odpuściłam sobie potem były święta i.... same wiecie..

Gość Mama chce schudnac
Witam chetne mamy! Mama mi_00 to dokladnie tak jak ja:) ja jestem prawie 15 miesiecy po cc i tez mi brzuszek przeszkadza. Po porodzie tez schudlam ale jak przestalam karmic to znow mi kg przybylo. Tez chce wazyc 50 kg, czyli musze zrzucic 5 lub 6 kg.

Gość gość
będę Was podglądać , może i przyłączę się . Ja jestem po cc- dokładnie 7 miesięcy, w ciąży schudłam - miałam cukrzycę ciążową- nawet ładnie się trzymałam . Ale wiadomo potem siedzenie w domu i przytyłam troszeczkę a chciałam wagę utrzymać z okresu bezpośrednio po urodzeniu :(

Gość Mallinka82
ja jestem chętna, bo już nie mogę na siebie patrzeć, w sumie już wykupiłam karnet na fitness. zastanawiam się też nad takim suplementem, który widziałam w rankingu na tiny.pl/qft7p, chodzi mi o ten z pierwszego miejsca, ale ten z drugiego też wygląda ok

Gość Mama chce schudnac
Oj przepraszam, to Endorfina jest 13 m-cy po cc:) mama dwojki, ja tez siedze w domu z dzieckiem i wlasnie to podjadanie mnie gubi. Glownie slodyczy:( ale koniec z tym!:) i zamierzam cwiczyc 30 day shred Jillian Michales.

Gość mama mi_00
A ćwiczy któraś z was z E.Chodakowską?

Gość mama dwójki
ja od pierwszej ciąży do teraz przytyłam ok 9 kg (prawie 4 lata siedzenia w domu) chciałabym przynajmniej te 9 zgubić.. na razie nie będę ćwiczyć bo mam problemy z kręgosłupem, w lutym idę na rehabilitację i tam się dowiem co mogę ćwiczyć a czego nie wolno mi robić.. a na razie nie chcę sobie zaszkodzić.

Gość gość
Mama mi_00 ja nie cwiczylam z Chodakowska, jakos mi nie podchodzi:) za to z Jillian juz cwiczylam i bardzo polecam. Daje niezly wycisk:) jesli ktos chce sie rowniez przylaczyc do cwiczen to zapraszam:)

Gość Mama chce schudnac
Gosc wyzej to ja:)

Gość mama mi_00
Sptóbuję, a jest na YT?

Gość gość
Mi też przeszkadza brzuch po cc i chodzę na fitnessraz bądź dwa w tyg a w dni wolne od fitnessu ćwiczę 20 min z mel b . Powoli widzę efekty. Najgorzej odmawiać sobie słodyczy. Podjadam nadal ale w małych ilościach

Gość Mama chce schudnac
Tak, ja wlasnie sciagalam z YT. Wpisz 30 day shred jillian michaels. Sa 3 czesc***Przez pierwsze 10 dni cwiczy sie czesc*****otem kolejne 10 czesc II i nastepne 10 czesc III.

Gość anak3
Ja też się mogę dołączyć. Ale ja mam dużo wiecej do zrzucenia: 40-50 kg.... Od środy zaczynam walkę z prywatnym trenerem. Jestem 11 miesięcy po cc.

hej,i ja się przyłączę :) chcę na razie 10 kg schudnąc.mam 2 córki 13 miesięczną i 3 letnią.brzuch po cc pozostawia wiele do życzenia.Od września chodzę na fitness 2 razy w tyg.

Gość gość
ja chce schudnąć ale tak mi ciężki mam napady na słodkie albo nie wiem jak się zabrać za odchudzanie

Gość schudłam
schudłam po ciąży i powiem Wam, że czuję się super. Naprawdę niesamowite uczucie jak mieszczę się w spódnice sprzed 10 lat i spodnie w które nie wchodziłam też od dłuższego czasu. POLECAM odchudzanie

stosujecie jakąś dietę?ja szukam jakiej w miarę prostej najlepiej z rozpiską co kiedy i jak ;)