Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama chce schudnac

Od jutra zaczynam sie odchudzac Ktos chetny na wspolne odchudzanie

Polecane posty

Gość Mama chce schudnac
Ja tez na razie nie mam zadnej konkretnej diety. Po prostu chce ograniczyc jedzenie, slodycze i niezdrowe przekaski. A i jeszcze myslalam o jakiejs kilkudniowej diecie oczyszczajacej na poczatek. Moze cos polecicie?

Gość schudłam
Moja dieta: 6kg w 4 m-ce. Piłam dużo wody, słodycze i owoce tylko rano, obiad miedzy 12-14, kolacja 17-19, dziewczyny proponuje zrezygnowac z pszenicy (polecam ksiazke Dieta bez pszenicy), zważcie się dziś - nie jedzcie nic z pszenica ok. 3 dni i dajcie znac ile waga spadła. Ja nie do konca sie tego trzymałam dlatego chudlam powoli, ale jak tylko kilka dni nie jadlam szenicy w ogole to waga od razu w dół.

ja znalazłam artykuł o diecie prostej jak drut.podobają mi się założenia ogólne tej diety ponieważ krewetką na kolację mówie nie ;)

To nie jeść chleba? A coś w zamian polecasz? Jedna kromka chleba to ok 100kcal więc jest to jakieś ograniczenie. Minus słodycze i jedzenie na noc. Tylko dlaczego to takie trudne.

Gość schudłam
ja słodycze troche jadlam, ale tylko po sniadaniu. Na sniadanie sałatka: salata, pomidory, jaja, pestki dyni, olej. Albo kasza jaglana z miodem i twarogiem- pycha. Jesli juz musisz chleb to tylko rano, zresygnuj z nalesnikow, makaronu i wszystkiego z pszenicy a zobaczysz. Wiem na czym to polega ale o tym mozesz sobie w necie poczytac.

Gość schudłam
jem tez duzo orzechow, tez po sniadaniu, jem tez duzo masla i olejow bo uwazam ze tluszcze sa wazne

Gość zielony liść
Hej dziewczyny! To ja też się przyłączę. Chcę zrzucić ok 2 kg, ale najbardziej to pozbyć się cellulitu;( Planuję wykluczyć całkowicie słodycze i systematycznie ćwiczyć i wykonywać masaże na uda.. Od tygodnia ćwiczę z Mel B i znalazłam bardzo fajne ćwiczenia http://www.youtube.com/watch?v=uDgbBdS9W54

Gość Mama chce schudnac
Zielony lisc tez cwiczylam kiedys z Mel B, cwiczenia na brzuch i boczki, rowniez polecam. No wlasnie, u mnie bardzo wskazane byloby ograniczenie bialego pieczywa bo jem go bardzo duzo. A co do diety oczyszczajacej to chyba sie zdecyduje na 3-dniowa diete jablkowa.

Gość Bożanna
Dołączam się! Poczytam was później, ale podpinam się :)

Gość Mama chce schudnac
Hej dziewczyny! Jak tam pierwszy dzien odchudzania?:)

Gość mama Ewuni
Ja też chce się odchudzić :-) ! dziś pierwszy dziec no może popołudnie bo rano jeszcze sobie pofolgowałam ale od 10.00 dietka :-P hehe Jutro dokonam niezbędnych pomiarów ciała i wagi by spojrzeć tłuszczykowi prosto w oczy Ciesze się że nie będę w tym kieracie dietowym sama Pozdrowionka

Gość gość
polecam wam na poczatek jednodniową diete owsianą,brzuszek ładnie opada.Przez jeden dzień je sie tylko to.Ładnie oczyszcza jelita można nawet 2 kg zrzucić przez dobę (jestem w trakcie)jutro wam napiszę jak sie czuje.Ważę 54 kg chcę schudnąć 2-3 kg(mam fałdke na brzuc****ak tyje to idzie mi w brzuch!) no to powodzenia

Gość gość
u mnie dobrze 3 posiłki główne plus przekąska zaliczone oraz godzinka fitnessu-było widać baardzo dużo nowych twarzy więc postanowienie noworoczne mam nie tylko ja :D

Gość gość
oj chyba nie idzie odchudzanie, u mnie też słabo :(

Gość karolaa098
Polecam abs na brzuch.Tylko 8min ćwiczeń dziennie

Gość gość321
To przyłączam się do was dziewczyny :) Na razie tylko zaczęłam ćwiczyć, jeśli mi motywacja nie spadnie przez kilka-kilkanaście dni to zacznę też myśleć o diecie. Zazwyczaj zaczynałam wszystko jednocześnie i po kilku dniach odpuszczałam, bo było mi trudno i mało jeść i ćwiczyć :) Zobaczymy jak będzie teraz :P Robię skalpel Chodakowskiej, chyba że któraś z Was poleca jakieś fajniejsze ćwiczenia?

Gość anak3
Ja jestem po pierwszym treningu z trenerem. Czuję sie rewelacyjnie:) prawie półtorej godziny ćwiczyliśmy. Na razie jeśli chodzi o jedzenie to musze zaczsc jeść regularnie (czesto jem jeden posilek dziennie), zjeść cos w ciągu pól godziny od przebudzenia (jogurt naturalny z czymś np.), pic wodę i zieloną herbatę. No i odstawiam wszelkie napoje gazowane i slodycze. Będę ćwiczyć 3 razy w tygodniu na początek. Juz się nie mogę doczekać efektów:)

Gość gość
Witam nowe dziewczyny i zachecam wszystkie do pisania! Ja jak na razie ograniczylam jedzenie, slodycze do zera, staram sie pic duzo wody. Gosc321 jak juz pisalam polecam 30 day shred Jillian Michaels. Ja na razie czekam na okres i zaczne cwiczyc:)

Gość Mama chce schudnac
Wyzej to ja:) Anak to fajnie ze cwiczenia z trenerem Ci sie podobaly. Napisz mniej wiecej co to byly za cwiczenia.

Gość mama Kuby
Witam, Ja od dzisiaj zaczynam. :) Ważę 94,7 kg, wzrost 1.70. Planuję wrócić do wagi 58 kg. Tylko stopniowo. Moje menu na dzisiaj: * śniadanie: serek wiejski (pół) + 2 łyżki tuńczyka + plasterek ogórka zielonego doprawione pieprzem kolorowym, kromka chleba razowego z odrobiną masła, serek danio. * II śniadanie: jabłko, szklanka kefiru *obiad: barszcz czerwony z jajkiem * podwieczorek: jabłko * kolacja: sałatka z pomidorów z cebulą i oliwą, kromka chleba razowego z polędwicą z indyka, szklanka kefiru W międzyczasie dużo wody mineralnej, kawa bez cukru i mleka oraz ciepła woda z sokiem z cytryny i miodem.

Gość Mama chce schudnac
Jak tam dziewczyny idzie? Pisac jak dieta!

Gość gość
kiepsko :(