Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwa2424

Jak poradzić sobie z uczuciem

Polecane posty

Gość iwa2424

Poznałam na studiach faceta. Spodobał mi się od razu - amor mnie trafił od pierwszego wejrzenia.Nie tylko mnie, bo z jego strony też wyraźnie iskrzyło co dało się wyczuć w różnych sytuacjach, po tym jak się zachowywał, po jego słowach i gestach itp. koleżanki to widziały i często delikatnie półżartem zachęcały mnie żebym się przełamała i spróbowała chociaż doprowadzić do spotkania, przecież nic złego by się nie stało. AAAAAle. było jedno ale. Byłam wtedy z dwuletnim związku a nie należę do osób które lecą na dwa fronty.Nigdy nie skrzywdziłabym chłopaka w taki sposób, dlatego broniłam się przed nim, odpychając go przy każdej próbie pogłębienia kontaktu.Pewnego dnia ewidentnie dałam do zrozumienia że nic z tego nie będzie.Skrzywdziłam siebie bo byłam zakochana. Przed wakacjami widziałam go ostatni raz(nie byliśmy w jednej grupie) cieszyłam się że zapomnę. Tak też sie stało po 2 miesiącach mi przeszło i zaczęłam żyć swoim życiem do momentu aż spotkaliśmy się przez przypadek w autobusie. Poczułam gorąco i dreszcz jakbym zobaczyła ducha.Powiedzieliśmy sobie cześć i spojrzeliśmy w oczy....... Od tej pory ciągle o nim myśle, momentami popadam w obsesje, nie moge spać,jest dla mnie ideałem i nigdy nie wyjdzie z mojej głowy :( Obwiniam siebie, teraz bym wszystko inaczej rozegrała:(

Gość gość
skup się na nauce, po studiach czeka cię kasa w biedronce

Gość gość
to nie uczucie, tylko chemia....

Gość gość
myślę że to takie silne bo się opierasz

Gość pomaranczlala
A on jak spojrzał Ci w oczy? Było widać, że też go to uderzyło, czy raczej był obojętny?

Gość iwa2424
Studia juz skończyłam. Wtedy skasowałam nawet jego numer. Wtedy się opierałam, czego żałuję. Gdybym tylko mogła cofnąć czas, od samego początku inaczej bym zaczeła tę znajomość.

Gość iwa2424
Widać było zaskoczenie, nie spodziewał się mnie, spojrzał na dłuższą chwilę i zaczął patrzeć w telefon byle nie na mnie

Gość iwa2424
?