Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chce byc sama przez cale moje zycie

Polecane posty

Gość gość

Nie lubie tego, ze ludzie patrza na mnie ze wspolczuciem i mowia "ojeju jakie to przykre, ze nie znalazlas milosci". Chce byc sama cale zycie, no moze jeszcze 2 psiaki i mi starczy towarzystwa. Nie chce meza, dziecka, nie chce porodu ktory boli ani nie chce poswiecac sie komus. Kto tak ma? Aha i nie jestem feministka, lubie facetow i dobrze mi sie z nimi rozmawia ale zaden nie wzbudza we mnie specjalnych uczuc. Kto jeszcze tak ma?

Gość gość
up

Gość gość
Ja mam. Chciałabym mieć faceta ale nic więcej. Na pewno nie chce mieć dzieci i ślubów. Ludzie teraz nie rozumieją, że szczeście można mieć bez zakłądania rodzin itp

Gość gość
miałam tak, ale dzisiaj wiem, że to był tylko jakiś mechanizm obronny, który zadziałał w obawie przed popadnięciem w jakąś koszmarną depresję. w wieku 24 lat zmieniłam zdanie, bo trafiłam faceta, którego faktycznie kocham i bez którego teraz świata nie widzę, a jesteśmy już 8 lat razem. nie musi tak być u Ciebie, ale nie rezygnuj całkowicie z możliwości zmienienia zdania, nigdy nie wiesz co Cię spotka i na co Cię stać ;)

Gość rn79
ja tak mam, ogólnie nie lubię ludzi, denerwuje mnie ich obecność, nie wyobrażam sobie mieszkać z obcą kobietą pod jednym dachem