Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ehh życie

Polecane posty

Gość gość
hmm.. nie wiem. on taki pantoflarz raczej! co żonka kaze to zrobi - jak ona mu zagra tak on zatańczy.. mi się wydaje,że on coś czuje,że ja do niego. ale nie jestem pewna bo po % to wszystko inaczej wygląda.

Gość No witam
Jeśli pantoflarz to może spróbować dla samego dowartościowania się

Gość toho
dziewczyno - moze pozornie pantoflarz,bo tak mu łatwiej,. Spełnia wszystkie żądania i zachcianki żony, a swoje myśli i robi. Żona spokojna, zadowolona, nie wnika, a on ma luz bo pozornie jest kochającym i oddanym mężem ... który koleżanki kilkakrotnie łapie za tyłek na imprezach.

Gość No witam
toho niestety może mieć rację

Gość No witam
Jak mam być szczery to on chce Cię uwieść.wyczuł Twoją przychylność.Uważaj po na pewno Cię oleje

Gość gość
nie nie wydaje mi się,żeby on chciał mnie uwieść.. w sumie to ja nic nie wiem. kilka razy byliśmy sam na sam i do niczego nie doszło.

Gość No witam
Nie a te "niewinne" przypadkowe ocierania i dotykania...niby to na Ciebie nie działa....a działa bo ma działać....

Gość gość
no działa i to bardzo działa !!! ale on napewno nie wie co robi bo to wszystko po vódce.

Gość gość
mój temat powinien brzmieć ehh faceci !?! kto ich rozumie,co w ich główkach siedzi ;) ???

Gość No witam
Pewna jesteś,że nie wie.Nie potępiam Cie bez względu co zrobisz,bo znam trochę życie,ale pamiętaj,że jeśli się przełamiesz i pójdziesz na całość to możesz tego potem tego żałować i możesz być największą ofiarą tego zajścia

Gość No witam
To jest problem,bo niby się potrzebujemy niby rozumiemy niby podobne potrzeby mamy ale nigdy nawzajem nie przenikniemy swoich myśli nawzajem to jest najfajniejsze a zarazem najbardziej irytujące

Gość gość
nie. ja wiem,że do niczego nie dojdzie z mojej strony. bardzo bym tylko chciała nie myśleć o nim,nie mieć głupich myśli!! chciałabym aby z nim było tak samo jak z innymi kolegami - czyli normalnie! ten mój stan zauroczenia to już trochę trwa,już mam dość.. a nie umiem sobie wybić go z głowy.

Gość gość
ja też jestem mężatką i mam super meża, czasem nachodzą mnie różne myśli, podobają mi się inni faceci ale szybko się otrząsam z tego i mówię do siebie bardzo brutalnie, " nie, mój mąż nie będzie miał żony K*******Y" , ty też na pewno nie chciałabyś aby on o tobie opowiadał innym, że puściłaś się z pierwszym lepszym.

Gość No witam
Masz jakieś hobby może zaszyj się w nie,a przy spotkaniach z tamtym unikaj jakiegokolwiek dotyku z nim,sama wiesz najlepiej jakie znaczenie dla kobiet ma dotyk

Gość gość
brutalne słowa to fakt ! i gdyby takich kobiet jak ty byłoby więcej nie było by zdrad !!! powodzenia ci życzę,mam nadzieję że i ja przejrzę na oczy i powiem sobie tak jak ty i będe silna i nie w głowie będą mi inni! póki co jestem słaba,bardzo słaba :( mam już tego dość ! wogólę widzę,że przez to jakaś depresja mnie łapie :(

Gość No witam
Ja nie jestem kobietą.A zdrada dotyczy obu stron tak samo

Gość No witam
Miejmy nadzieję,że to tylko pomoc

Gość gość
No witam a ile ty masz lat ? tak z ciekawośc**pytam.

Gość No witam
45

Gość No witam
Przepraszam zgapiłem się i od razu nie odpowiedziałem

Gość gość
a wiesz,że nigdy nie rozmawiałam z facetem na kafe. w sumie to jak czasami piszę to podpytuję kobiet w kwestii dzieciaczków i tyle.

Gość gość
spoko :)

Gość No witam
Albo jakieś młode gnoje głupoty wypisują i obrażają niestety tu tego pełno.Takie podnoszenie swojego ego przez anonimowe ordynarne docinki

Gość gość
ok. czas się ogarnąć i pora pójść do łóżka. dzięki za rady i spędzony wspólnie czas. dobranoc.. oby jutro był lepszy dzień !

Gość No witam
ten link to od Ciebie?

Gość No witam
no hej trzymaj się będzie dobrze

Gość gość
no dokładnie.. często tu bywa tak,że po kilku postach robi się cyrk na kółkach :O a z Tobą rozmowa się doczyła na wysokim poziomie.. bez udziwnień,dogryzań itd.. jak tu często niestety bywa. pewnie młodzież już śpi :P pozdrawiam i powodzonka życzę :) do sklikania może jeszcze kiedyś..

Gość No witam
może tak tylko nie mam stałego nica wpisuje zwykle na potzrebę rozmowy

Gość gość
nie to nie ode mnie. nawet nie wiem co to? zaraz zobaczę.