Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego tak akurat jest ze

Polecane posty

Gość gość

jak spodoba mi się jakiś facet to się okazuje, że już zajęty...bez sensu to wszystko...

Gość gość
o po to sa rozwody :?p

Gość też mnie się 1 podoba
ale wczoraj zaświecił mi po oczach obrączką i mi musi teraz przejść

Gość gość
oj tam, ja nie chce nikomu rrozwalać związku, bo jak facet rzuca laskę dla innej to nie jest niczego wart...widocznie mam taki gust przeciętny, że podobają mi się Ci co innym laskom i są pozajmowani już

Gość gość
i nie mówię tu o żonatych,tylko po prostu tacy co mają dziewczyny, wiem,ze związki się czasem rozpadają, ale nie życze nikomu źle, wystarczy,ze mi sie rozpadł

Gość gość
ile masz lat i ile trwal zwiazek

Gość gość
ojedy,ma prawo, ale chodzi o to, ze jak z kims jest i poznaje inną i do niej odchodzi... 21 , 3 lata

Gość gość
no na pewno jest z dziewczyną pare lat i nagle jak jakąś zobaczy to ją kocha? trzeba się hamować trochę...a jeśli tak sie dzieje to tamtej nie kochał wcale

ale to jego sprawa co czuje, uczucia są subiektywne. ja bym nie mogła pozostawać z kimś,, kogo nie kocham już, ale pewnie jestem przez to dla Ciebie nic nie warta

Gość gosc swiateczny
co znaczy "zajęty już"- teraz jest zajety a jutro juz moze nie byc. chodzi mi o zwiazki bez dzieci bo tam gdzie sa dzieci nie warto brnąć. przychodza alimenty, wspolne weekendy itp- nie warto. jesli natomiast dana osoba jest w luznym zwiazku czasem warto dac sie poznac tej osobie. jesli wyrazi swoje zainteresowanie dzialac dalej.

Gość gość
jak się kogos ne kocha juz to po co z nim się jest? po to żeby zapchać dziurę aż się lepsza nie trafi? o to mi chodzi

ze względów finansowych? towarzyskich? dla dzieci? z przywyczajenia? a poza tym można przestać kochać w momencie gdy się kocha kogoś innego albo żyć naraz z obiema kobietami, ale czy się zgodzą?

Gość gość
a co to znaczy luźne związki? miałam koleżankę, która miała faceta i on dla niej zerwał z inną, a potem i tak się żarli jak psy i ja zdradzał. jeśli facet tak zrobi raz, to potem też można sie tego spodziewać

Gość gosc swiateczny
jesli raz zrobi co? zdradzi? jesli raz zdradzi swoja partnerke a ona mu wybaczy to zrobi to znowu. ale jesli zerwie z dziewczyna dla innej to dlaczego mialby ja zdradzac lub odchodzic jesli bedzie mu pasowala. luzny zwiazek to taki gdzie nie ma zobowiazan tzn obraczki i dzieci. taki zwiazek latwo zakonczyc.

jak zdradzi to się zachowa jak taki mały tchórzliwy szczurek. a jak weźmie życie w swoje ręce i zakończy c*****y związek (bez miłości) to raczej jak prawdziwy mężczyzna:)

Gość gość
j a byłam w związku bez dzieci i ślubu, ale dla mnie nie był on luźny, tylko coś poważnego, ale jak widzę dla niego to było coś luźnego... no nie wiem,m się tak wydaję, ze niektórzy faceci tak mają, ze jak mają laskę i im się zaczyna nudzić to szukają następną i potem tak dalej...

Gość gość
no nie wiem, on się zachowywał jakby mnie wygrał na loterii...więc dlatego nie umiem tego pojąć. co chwile podawał inny powód, na końcu stwierdził tak na odczepnego, ze nie pasujemy do siebie...ja tak nie uważałam, on tez nie pokazywał, ze tak jest,wręcz przeciwnie. jak tu mozna komus ufać

Gość gosc swiateczny
piszac luzny mialam na mysli taki bez slubu. oczywiscie w luznym mozna miec wspolne plany itp ale dopuki sie go nie sfinalizuje slubem jest na prawde niestabilny. zreszto jesli w nieskonczonosc odklada sie slub to im dluzej tym mniejsze szanse na malzenstwo a wieksze na rozpad (to co pisze wynika z obserwacji bliskiego otoczenia)

trzeba więcej ze sobą rozmawiać o to, kto jakiego związku oczekuje, byc szczerym, żeby potem nie chować urazy i nie marnować lat:) tak mi się osobiście wydaje.

Gość gość
on mi od początku mówił, ze nie chce brać ślubu,bo dla niego to tylko papier,bo niewierzący. ale za to ciągle gadał o zaręczynach albo dzieciach...