Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Raadvad

czyt ja jestem w ciazy

Polecane posty

Gość Raadvad

Robilam test 3 dni temu wyszedl negatywny Zrobilam test dzisiaj po poludniu druga kreska wyszla nie ciemna ale lekka tak ze ja mozna normalnie zobaczyc w swiatle dziennym. Czy to oznaka ze jestem w ciazy.?? I jesli tak czemu pierwszy test pokazal negatywny.? I czemu teraz druga kreska jest taka jasna.?

Gość gość
moze pare dni temu jeszcze za wczesnie bylo na test i dlatego jeszcze nie wyszedl:) a kreska pierwsza jasna bo wczesna ciaza

Gość gość
Zrób test za dwa dni a dla pewnośc***olecam test z krwi beta hcg i po kłopocie...

Gość gość
*miałam na myśli-dla pewności 100% polecam test z krwi ;)

Gość raadvad
no dzisiaj dopiero 7 dzien.... w sumie chodzilam odrazu po aptekach i sie dopytywalam jak najwczesniej moge zrobic test ciazowy problem w tym ze tutaj badania krwi nie robia jak dopiero w szpitalu... bo mieszkam za granica... ani testu u lekarza nie robia ani badania krwi... wszystko samemu trzeba..;/ ale dzisiaj zamierzam isc do lekarza z testem ktory wyszedl pozytywny. I zobaczymy jak to dalej bd. Wpadka bo wpadka, ale my z moim mezczyzna sie cieszymy, pomimo tego ze nie planowane i w sumie przez przypadek.