Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość famfatalll

pytanie tylko i wyłącznie do FACETOW

Polecane posty

Gość famfatalll

panowie krotko i na temat- jaki wiek wzgledem waszego najbardziej wam odpowiada u dziewczyny: młodsza, w podobnym wieku czy starsza????? otóz jestem w jak mi sie wydaje poważnym zwiazku (mieszkamy razem). ja 26 on31. ja jestem w sumie byle kim- niby ladna ale nie mam dobrej pracy on natomiast dobrze zarabia i jest przystojny. ostatnio wydaje mi sie ze mojemu facetowi podobna sie pewna dziewczyna. maja kontakt w pracy widuja sie. gdy raz o nia zapytalam duzo o niej wiedzial- ile ma lat, gdzie mieszka. ma 30lat. podsluchalam tez rozmowe mojego faceta z jego kolega- mowil ze "taka 30 jest z******ta" wiem ze to o niej. czy myslicie ze moglby sie nia zainteresowac na powaznie? podobno faceci wola mlodsze.

Gość famfatalll
w zasadzie to ona moze byc od niego rocznikowo rok starsza bo jak o nia pytalam w tamtym roku to miala 30 teraz moze juz miec 31 a on teraz ma jeszcze 30 za 2 mies bedzie mial 31.

Gość gość
Ja lubie takie co mają 30 40lat sam mam25lat ale jak cie kocha i to czujesz to nawet jakby przed nim nago stała do niczego nie dojdzie

Gość famfatalll
jak masz 25 a lubisz 40 to pewnie chodzi o sex, co? a mi chodzi o to czy on moze o niej myslec na powaznie. da sie zauwazyc, ze od okolo pol roku bardziej o siebie dba, ubrania, silownia. wiem, ze narazie mnie nie zdradza ale obawiam sie ze moze tak byc.

Gość Adrian_Wilk
Młodsze są najlepsze. Od piętnastki do 20 pare.

Gość Wypąpowany ze spermy
Najlepsze są te starsze o 35-40 lat

Gość Wypąpowany ze spermy
Adrian_Wilk zawiadomiłem policję spodziewaj się prokuratora

Gość tamaris1
za malo faktow- wiemy tylko ze w pracy twojego faceta jest kobieta o ktorej on cos tam wie. o kazdym z pracy cos sie wie. nie wiadomo jakie ona ma podejscie wobec niego? jesli on sie jej podoba a ona jemu to jakas tam mala roznica wieku nie jest problemem. jest multum par gdzie kobieta jest starsza. jednak z drugiej strony z kad wiesz ze oni wogole maja sie ku sobie- moze o niej rozmawial z kolega bo temu koledze ona sie podoba?

Gość gość
Wyluzuj. Od piętnastki wszystko na legalu, zobacz kodeks prawa. Tak jest w Polsce. Nie od dziś wiadomo że najlepsze dziewczyny są od 15 do 20 pare. Ale jak kto lubi.

Gość gość
Młodsze są statystycznie lepsze, ale jak wiadomo zadbana 40 też może się spodobać młodszemu facetowi. Widziałaś tę laskę?

Gość famfatalll
tak widzialam. jest ladna zgrabna i zadbana. i chyba nawet nie wyglada na 30lat.

Gość gość
Zawsze może być tak, że facet zainteresuje się kimś innym, natomiast jeżeli się wam układa to nie sądzę żeby szukał kogos innego. Jeżeli jesteś ładna i troszczysz się o niego to raczej nie będzie ryzykował

Gość gość
Uważasz że jest ładniejsza lub pod jakimś względem lepsza od Ciebie?

Gość famfatalll
szanujemy sie i kochamy ale widze ze nie jest to juz to samo co jeszcze rok temu. ona moze nie jest miss swiata ale na pewno jest ladna i ma cos takiego co inspiruje innych np zaczelam sie czesac tak jak ona mimo ze do tej pory zawsze czesalam sie inaczej. poza tym ma bardzo hipnotyczne spojrzenie. wydaje sie byc osoba mila.

Gość gość
Nie masz co się przejmować. Po prostu zajmuj się nim, gotuj, rób loda itp. To najlepsze co możesz robić.