Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to zrobic POWAZNIE O ZYCIU

Polecane posty

Gość gość

witam mam 17 lat, martwie sie co ze mną w przyszłosci, wcale sie nie ucze jade na trojach. Moim marzeniem jest dostac sie do wojska mowie o oficerze. Nie wiem jak zaczac sie uczyc matmy i ang na rozszerzenie. W tym kraju tylko informatyke i medycyne opłaca sie studiowac reszta to syf. Moze wy macie inne pomysly jak sobie poradzic? Co wybrac. Pomozcie jestescie starsi i wiecie wiecej. Jak cos moi rodzice mają kase dla mnie na studia itp. Mają ok 200tys. Moj brat studiuje informatyke ale ja nie dam rady tam.

Gość gość
WAT WAM albo poszukaj w necie szkol oficerskich

Gość gość
i zastanawia mnie skąd ludzie mają prace i stac ich na wiele, inni latami po stdiach szukają i nic. Komu sie udało pisac

Gość gość
wiem o niej wszystko moj brat probowal sie tam dostac chodzi mi i szkole we wroclawiu co rok 150 miejsc a cnętnych kilka tysiecy

Gość gość
wiem o niej wszystko moj brat probowal sie tam dostac chodzi mi i szkole we wroclawiu co rok 150 miejsc a cnętnych kilka tysiecy

Gość gość
nie chodzi mi o wam, wat raczej tez nie . Nie mam zadnej wprawy i nauka kiepska

Gość gość
up

Gość gość
poważnie to zorientuj sie w jakich zawodach jest praca i nie porywaj się ,..... mierz siły na zamiary, na pewno znajdziesz to co lubisz, ja gdybym nie miała dziecka poszłabym na policjantkę.