Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to NERWICA

Polecane posty

Gość gość

Witam! Wyniki badań ok. Ja czuje się zmęczony i to dość mocno. Muszę dziennie pic 6 - 8 kaw aby jakoś funkcjonować. Ma uczucie bardzo ciężkich nóg tak jakby ważyły po 50 kg oraz cierpnie mi palec tzn. mam problem po zgięciu aby go rozprostować coś a'la jakbym tracił w nim czucie. Ma ktoś jakieś pomysły ?

Gość gość
podumajmy... a moze to czyzyk?

Gość gość
Może być nerwica. Masz dużo stresów, zmartwień itp.? Co na to lekarz?

Gość gość
Nie wiadomo czy nerwica, może to być zwykłe przesilenie zimowe, tym bardziej, że pogoda jest jaka jest. Co do drętwienia palca to to pewnie brak magnezu, przy takiej ilości kaw dziennie skutecznie go wypłukałeś z organizmu. Uzupełnij niedobory magnezu i zobaczysz, powinna być znaczna poprawa.

Gość olikaa
dokładnie no jak Ty człowieku pijesz tyle kaw to czego oczekujesz? zaburzona gospodarka elektrolitowa , magnez plus potas

Gość gość
Kawa poglebia nerwice , Alkohol tez. A spisz dobrze ???

Gość gość
8 kaw ? chcesz paść trupem ? miej więcej ruchu ,rower ,biegi , lepsza dieta odżywcza ........ a co do tego palca to może być od kręgosłupa , zgłoś się do rehabilitanta albo poszukaj u siebie fizykoterapii , zlecą Ci lasery lub prądy i to powinno pomóc na ciężkość nóg i tego palca najlepiej zgłoś się prywatnie bo na fundusz będziesz czekał c***********wie ile pozdrawiam