Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieznajoma ona

szukam porady

Polecane posty

Gość nieznajoma ona

Witam wszystkich :) Moja dobra ciocia i wujek (tak o nich myślałam do tej pory ) chcieli mnie wyswatać z pewnym mężczyzną znają go już kilkanacie lat z racji tego że koleguje się z ich córką bardzo się lubią itd. Podali mu mój numer teltak sie zaczeło... Piszemy ze sobą jest to prze fajny facet z charakteru i nie tylko jest wrażliwy i dużo zresztą przeszedł podobnie jak ja... Ja mam 21 on 37 jest między nami spora różnica wieku... Wszystko ładnie pięknie dopóki im nie powiedziałam że sie umówiliśmy i że chcemy sie spotkać ( myślałam że sie ucieszą na te wiadomość ) Stało się inaczej .. Zaczeły się teksty że nie jestem odpowiednia itd że za młoda itp .. Pomijam już to że wczesniej nie przeszkadzało Cioci że tyle lat róznicy i sama nawet mówiła że teraz taka moda i na czesie ale do meriutum nagle diametralnie zmienili zdanie a wręcz wymyślili sobie że z inną naszą znajomą go zeswatają która ma 31 lat i to że w sam raz jak dla niego ... Nie wiem co mam otym myśleć bo jestem zaszokowana tym co usłyszłam od nich ja wiem ten chłopak ma rozum swój i bedzie sam wybierał ale on bardzo ich lubi i boje sie że liczył z ich zdaniem ... Poradzcie cos tylko prosze o poważne odp nie wiem co mam robić .. Z góry przepraszam za błędy pisze ten post na telefonie.

Gość gość
To chcieli cię zeswatać? :D czy w h**a zrobić?

Gość z pielgrzymka do Mekki
twoja ciocia i wujek prowadza handel niewolnikow? jak milo daj namiar, z przyjemnoscia sprzedam sie na tym k***idole 🖐️

Gość gość
tak to jest jeśli podchodzi sie z metryką . a nie z sercem do miłości.Spróbuj Spotkaj sie pogadajcie i ocenicie , to nie tak hop ale warto

Gość nieznajoma ona
w chu zrobić dobrze napisane .. No własnie nie wiem co oni myśleli sobiej jeszcze ile mnie namawiali itd bo mówiłam że nie ten wiek itd ale pózniej pomyślałam że wiek nie gra roli .... a jak on ich posłucha ?? Tak jak mówie strasznie sie z ich zdaniem liczy...