Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rodzinne weekendy

Polecane posty

Gość gość

Jak jest u was, czy np w weekend spedzacie czas sami jako rodzina czy raczej organizujecie dzieciom zabawy z innymi dziecmi, albo dzieci bawia sie z sasiadami? Pytam bo ciagle mam wyrzuty sumienia ze moje dzieci (mam 2 chlopcow, 8 i 5 lat) za malo czasu spedzaja na zabawe z innymi. Niestety u nas w sasiedztwie nie ma dzieci, nie mamy tez rodziny na miejjscu i brak kontaktow z kuzynami, wiec jesli sami nie zaprosimy kolegow z klasy to raczej jestesmy sami z dziecmi. Nie wiem czy nie potrzebnie sie stresuje, czy inni tez tak maja.

Gość kelner z Rewala
nie uzywam WLASNEJ rodziny do mordowania przeciez to takie malo romantyczne 🖐️

Gość gość
nikt nie odpowie?

Gość gość
wapadają znajomi z dziećmia albo my do nich jedziemy, albo organizujemy jakiś wspólny wypad. Jak nikt nie ma czasu to spędzamy go w 3.

Gość gość
My w każdy weekend gdzieś jedziemy ,do innego miasta ,czasami na noc ,czasami na parę godzin ,na domek na Kaszuby o każdej porze roku , Syn starszy chodzi do szkoły ma prawie 10 lat ,koledzy są ale w tygodniu w weekend się nie spotykają młodszy przedszkolak tak samo w tyg w przedszkolu ale tylko 3 dni w tyg bo ja pracuje tak a przedszkole mam zaraz obok pracy więc specjalnie go nie wożę ,więc tylko tam ma kontakt żadnej koleżanki nie mam co ma dzieci w tym samym wieku i wyrzutów sumienia też nie mam .

Gość gość
Ja tam bym nie wydziwiała. Masz dzieci a nie dziecko dlatego niepotrzebnie się stresujesz i wczuwasz, bo one nie są same. Mają siebie na wzajem jako kompanów do zabawy. Za bardzo przezywasz.

Gość gość
W ten weejend corke odstawiam tesciowej a my jedziemy na miasto posluchac koncertow wosp i na obiad. Taka okazja predko sie nie powtorzy bo pod koniec stycznia rodzr