Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blagam lekarzy o pomoc

Czy jest tutaj jakis lekarz pleasse

Polecane posty

Wiem, ze nie jest to najlepsze wyjscie z sytaucji ale moze jakis lekarz sie wypowie.Mam syna 9letniego, boli go w klatce piersiowej, czuje jakby szczypanie w roznych miejscach, oprocz tego ma problem z oddychaniem, podczas dnia ma momenty ze nie moze zlapac oddec****est blady i bardzo zmeczony.Bylam z nim na pogotowiu w Sobote stwierdzili, ze ma infekcje w i dali tylko srodek przeciwbolowy bardzo mocny Algiflor i nic poza tym.Oczywiscie nie pomaga, syn wyje zbolu juz nie mowiac o tym, ze jest coraz slabszy.Badali mu pluca, rentgen i nic nie wykryto.Dodam, ze mial operacje w zeszlym roku na migdaly i przegrode nosowa.Przez wczesniej zle dobrane lekarstwa dostal refluksu zoladkowego, z ktorego musialam go leczyc przez pare tygodni.Dzisiaj poszlam do innego lekarza i ten stwierdzil, ze ma infekcje ktora jest zwiazana nadal z refluksem pomomo tego, ze syn juz nie odczuwa bolu zoldkowego i zwiazanych z tym niedogodnosci.Dostal syrop o nazwie solmucol, aparat dla astmowcow do rozpylania w nim lekarstwa o nazwie Atrovent.Bardzo sie boje, bo czuje, ze nie jest to dobrze postawiona diagnoza.Dodam ,ze mieszkam w Ch, moze ktos mi pomoze bo jestem bezradna przed rozwiazaniem drugiej ciazy, nie moge teraz pojechac do Pl.Dziekuje za ew porady

Gość kelner z Rewala
nie lekarze lecza tylko pacjentow ktorych im sie OPLACA 🖐️

Gość gość
sprobuj na jakims forum lekarzy.moze to cos z watroba?

Gość gość
Niestety nie jestem lekarzem,ale sama mam refluks zoladka i wie, jk to straszie boli...jak twoje dziecko to znosi

Obecnie jest po leczeniu refluksu, raczej nie skarzy sie na niego, nie odczuwa tego samego bolu co wczesniej, teraz problem jest z bolem ktory opisuje jako przerzucajace sie szczypanie po klatce piersiowej i niemoznosci oddechu

Gość gość
Mieszkasz w Chinach?:classic_cool:

Mieszkam w Szwajcarii

Gość gość
Może zrób mu usg przewodu pokarmowego, może ma kamicę pęcherzyka żółciowego i ciężkostrawne potrawy wywołują u niego takie objawy. Pójdź z nim tez do alergologa. Może ma alergię, a może astmę? Ile waży? Ekg serca też by się przydało w sumie. Morfologia. Nikt Ci nie powie co to jest bez badań, tylko nie naświetlaj go też niepotrzebnie.

Gość guziczek10
ja takie objawy mialam jak wykryto u mnie astme a te szczypania odczuwa np podczas kaszlu?

Na poczatku kaszlal, odrywala mu sie flegma z pluc, teraz praktycznie ma tylko te bole, ale tez nie caly dzien, sa momenty podczas dnia kiedy one przychodza i zaczyna sie horror.

Gość gość
podejrzewam zapalenie płuc,natychmiast potrzebna profesjonalna opieka. Bez oględzin i badania pacjenta nic więcej nie mogę powiedzieć, ale nie zwlekaj z konsultacją lekarską, to nic, ze noc, szpitale pracują.

Gość tomciopaluch
to chyba nie jest mozliwe zeby 9-latek mial nerwice? bo to sa tez podonbe objawy.