Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pawelek1992

czy to serce

Polecane posty

Gość pawelek1992

cześć Wam zastanawiam sie czy moje dolegliwośc***ochodzą od serca? objawy mam takie bardzo szybko sie mecze, drżą mi ręce, często przy głębokim wdechu lub przy dźwiganiu kłuje mnie z lewej strony pod sutkiem. jak sie zdenerwuje lub coś mnie zaskoczy (chociażby niespodziewana wiadomość od dziewczyny na której mi zależy) to serce wali mi jak młot jakby poruszała mi sie klatka. mam tez różne ciśnienia, czasami 90/50 czasami 150/110 bez przyczyny. puls bardzo rzadko poniżej 100. nie palę papierosów, pije okazyjnie. aha i dosyć często ciezko mi sie oddycha, tak jakby nie bylo świeżego powietrza, ale to może sie brac tez stąd ze mam wiecznie "suchy katar" , powiedzcie czy to serce?

Gość HChAndersen
nie wiem pawelku ale kardiolog by c***owiedzial 🖐️

Gość pawelek1992
jest tu wiele mądrych osób to jeszcze dodam inne moje bolączki. chociaz mam dopiero 21 lat to juz praktycznie wyłysiałem chociaz nie mam nawet zarostu i nie jestem owłosiony na ciele, agresywny, nadpoduliwy seksualnie (czyli nie mam dużego poziomu testosteronu), jestem tez chudy i mam wahania apetytu, raz jem ogromne porcję, cały dzien podjadam i tak przez kilka dni czy tygodni, potem tracę apetyt, jem raz dziennie, może dwa i małe ilości. kolejna rzecz to taka, ze czuje sie wiecznie zmeczony nie mam energi życiowej, wstawanie wcześnie rano to dla mnie katastrofa. nie ważne czy położę sie od 20.00 czy o 1.00 to i tak o 6.00 nie mogę wstac bezstresowo.

Gość pawelek1992
up

Gość gość
moze problemy z tarczyca?? idz sie koniecznie przebadaj bo cos jest nie tak

Gość pawelek1992
tarczyce sprawdzałem jakiś czas temu i bylo ok dziękuję za odpowiedz

Gość pawelek1992
jak ktoś mial takie objawy to niech sie odezwie. ja sie niedługo wybiorę na jakieś badania

Gość gość
idz na badania,idz

Gość gość
to nie koniecznie musi byc serce czasem od żołądka lub kręgosłupa różne dolegliwości mają miejsce i nigdy bys nie powiedział ze to dlatego. więc idź do lekarza zamiast wróżyć z fusów

Gość gość
idz do lekarza nie pij kawy ,idz